2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
چندهمسری آخرین راهه قرآنه.مثلا ما از زن گرفتن برای افراد فقیر هم داریم.برخی ها کمک میکنن وانجام میدن ...

افرین هیچ کار خدا بی حکمت نیست

فوایدی داره هرچند شرایطش سخته

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
چندهمسری آخرین راهه قرآنه.مثلا ما از زن گرفتن برای افراد فقیر هم داریم.برخی ها کمک میکنن وانجام میدن ...

نه ديگه قرارمون به توجيه نبوود 

مرد بتونه زنم ميتونس ميشد كثافتكاري

اونجوري بااشه پس هركييي بيزار بشه از دين و اسلام حق دااره 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کاری با بقیه ی چیزا ندارم ولی بحث دیه جداست. چون زن هم مهریه و هم نفقه میگیره   خب اگه بحث تساویه چرا زن مهریه میگیره؟ یه موردی هست میتونن موقع عقد جز شروط بذارن که تمام درآمدی که توی زندگی مشترک به دست آوردن چه زن چه مرد نصف بشه بین خودشون.

اگه اشتباه نكنم از سفر زمين يا جنگ و ... مياد

احسنت.حالا دیدین ضرب چطور معنا شد‌.تازه معنی فارسی هم ۱۰۰ درصد ایات رو نمیگه.حالا طرف کلمه ضرب رو میبینه میاد ربطش میده به کلمه ضرب وجرح تو فارسی که به معنای لت وپار کردن طرفه.اصل قرآن تفسیر هست کلا.حتی همون تفسیر هم تفاوت هایی داره گاها.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
اهان.حالا دیدین.هرگاه مهریه رو دادن بدون منت وداوطلبانه.هرگاه نققه دادن بدون منت.هرگاه زن گفت اجرت ا ...

بازهم بحث صیغه شد وطرفداری شما

لازم دونستم صجبت کنم!😄

اگه صیغه شرایط داره چرا اجرانمیشه؟!الان بیشترین استفاده رومردهای مذهبی متاهل دارن تامجرد

چرابرای زن متاهل مطلق حرامه؟امابرای مردمتاهل حرام نیست؟طبق اون احادیثی که آوردید؟

ازدواج دردیدگاه قران به چه معناست وبرای چی؟

من خودم بااینکه معتقدم اماقبول دارم که به جنس زن درقوانین ماظلم شده

جوری قوانین باقران آمیختن که فقط ضررش میره توچشم ماخانمها!

همون ۴حق زن گرفتن دارن ازسرشونم هم زیادی!

بعدچطورمیتونه توقانون بزارن که زن حق طلاق نداره یابایددلیل برای طلاق و..‌

میشدهمین برای مردهم باشه،یه مردمتاهل که صیغه میکنه هیج تبعاتی دامنشونمیگیره

ودایم بگیره فوقش زن اولی میتونه دادخواستوطلاق بده!

به نظرمن که قانونگذارهامردبودن واین درقوانین جاری حکم فرماست شیعه وسنی و....نداره

این مشکل درقوانین میبینم نه اسلام

چند روز پیش یه خانومی تاپیک زده بود کع نامزدم میگه من تورو لاغر پسندیدم چاق باشی دوست ندارم و جالب ت ...

دیدم

ینی اون مبخاد فردا ک زنش پیر شد ولش کنه؟ حالا لاغر شد فردا پیر شدنشو چ میکنه

نه ديگه قرارمون به توجيه نبوود  مرد بتونه زنم ميتونس ميشد كثافتكاري اونجوري بااشه پس هركييي ب ...

نه توجیه حکم بود نه توجیه انجام.ما درباره احکام میگیم.من گفتم چرا خدا اجازه داده(نگفتم واجبه والان انجام بدن) مثل اینکه یکی بگه چرا خدا که گفته خانواده مهمه که مهم هم هست واقعا از طلاق گفته؟طلاق هم حلاله هم بسیاز منفور چرا؟؟؟.

بازهم بحث صیغه شد وطرفداری شم لازم دونستم صجبت کنم!😄 اگه صیغه شرایط داره چرا اجرانمیشه؟!الان بیشت ...

واه واه بلا به دوور زن.متاهل زبونت گاز بگیر!!

زن یه شوهر و یه صاحب داره فقط در همه دنیا

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
اخه سوال شما با اگر شروع میشه اگر * اما* شاید* که نمیشه سوال ما داریم کلی حرف میزنیم در کل نان اور م ...

اتفاقا ادعای شما هیچ کلیتی نداره و فقط واس یه عده صدق میکنه کجا زن فقط یه بسته ماکارونی بلند میکنع؟؟؟خیلی از خانمها هم پای شوهراشون کار میکنن بلکه هم بیشتر

حتی تو همون دوره پیامبرم زنها کارای سخت خونه رو انجام میدادن و وظیفشون بوده

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
احسنت.حالا دیدین ضرب چطور معنا شد‌.تازه معنی فارسی هم ۱۰۰ درصد ایات رو نمیگه.حالا طرف کلمه ضرب رو می ...

معني كلمه جايي عوض ميشه كه به اصل موضوع ربط پيدا كنه خب 

درست مثل زبان انگليسي يه كلمه معني هاي مختلف داره مگه اينكه تو يه جمله خاص ازش استفاده بشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بازهم بحث صیغه شد وطرفداری شم لازم دونستم صجبت کنم!😄 اگه صیغه شرایط داره چرا اجرانمیشه؟!الان بیشت ...

شما مذهبتون متفاوته اما دست از تیکه انداختن بر نمیدارین؟چندهمسری دایم هم تو اهل سنت برای مرد مجازه برای زن مطلق حرامه؟درضمن من کجا گفتم برای مرد متاهل خوبه؟شما چون میدونین اینجا حساسیت هست نسبت به این قضیه وجواب من رو نداشتین بدین که چرا خودتون صیغه مسیار ساختین میاین تیکه میندازین تا بقیه رو تحریک کنین علیه من

و رضایت زن اول داشته باشه تو دفتر ازدواجم همینو نوشتن و امضا میکنن

حالا به نظر شما درست انجام میدن ؟؟؟ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

میگیم دیه نوزاد پسر چرا از نوزاد دختر بیشتره؟!  میگن چون پسر نون آوره!   نوزاد چ جوری ...

اصلا نوزاد پسر چرا باید به قتل بررسه؟؟؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه توجیه حکم بود نه توجیه انجام.ما درباره احکام میگیم.من گفتم چرا خدا اجازه داده(نگفتم واجبه والان ا ...

حرف خدا و قران رو خب ماها اصلا نميبينيم توو عمل ادما 

تازه نميبينيم ك هيچي بعضي بزرگان ك خودشونم اهل دل هستن