2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
خب موضوع مام اينه ك ب ظاهر مسلمونيم و دين دار  پاش بيفته هيچكاريو طبق اصول خوودش نميكنيم  ...

اهان.حالا دیدین.هرگاه مهریه رو دادن بدون منت وداوطلبانه.هرگاه نققه دادن بدون منت.هرگاه زن گفت اجرت المثل میخوام داشت وبهش اجرت المثل داد اونوقت ما تازه میتونیم بگیم اسلام.وگرنه صرف متعه کردن نشونه اسلام نیست.حتی نماز خوندن هم فقط برای ایمان طرف کافی نیست.متعه رو امامان ما اکثرا انجام ندادن.اینم بگم برای افراد مجرد واونایی که توانایی تشکیل زندگی رو ندارن انجام دادنش بهتر از زنا ولواط ومساحقه وروابط نامشروعه.چون عده داره،در کل دختر باکره اذن پدر میخواد،با زن در عده ممنوعه،با زن متاهل مطلق ممنوعه وبا زن غیر اهل کتاب و... 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
چرا میشه.اگه روشنگری صورت بگیره میشه.شک نکنیداینم بگم چندهمسری فقط مختص اسلام نیست.تو زرتشت وبودیسم ...

هيچكدومشون ادعا هاشون مثل ماها نيست خب 

هرجا لازم باشه باد ميندازيم گلومون اسلااام كاملترين دينه

ولي فقط رو زبوونمونه 

من ميدونم شمام ميدونين فقط يه پرچمه كه پشتش قايم بشيم كارامونو موجه كنيم(اينكه از خودمون مايه ميذارم صرفا منظورم شخص منو شما نيست) منظوورم همس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم جدیدا به این چیزا فک میکنم.خدا که انقدر بنده هاشو دوس داره چرا باید اجازه بده که مرد اگه دخ ...

پس با این حرفت  فهمیدم شما هیچی نمیدونی یکم مطالعه کن بعد نظر بده 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
بالاخره چنتا زن داشتن همزمان

کیا؟؟امام موسی کاظم(ع) وامام هادی(ع) وامام حسن عسکری(ع) تک همسر بودن.امام جواد علیه السلام هم در اصل تک همسر بودن چون زن دومشون دختر مامون بودن که اسمش ام الفضل بود وبه اجبار مامون زن امام جواد علیه السلام شدند.اخر هم طبق روایات معتبر همین ام الفضل امام رو شهید کردند

پس با این حرفت  فهمیدم شما هیچی نمیدونی یکم مطالعه کن بعد نظر بده

🙂🙂خب عزیزم من که نمیدونم شما که میدونی اطلاعاتتو بده

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
هيچكدومشون ادعا هاشون مثل ماها نيست خب  هرجا لازم باشه باد ميندازيم گلومون اسلااام كاملترين دي ...

نه اختیار دارین.منم اشتباه داریم.اما اصل اسلام کامله.قرآن کتابیه که بدون ردخور ده ها حقیقت علمی ازش کشف شده.حتی برای ماه وخورشید دو کلمه متفاوت برای نور به کار برده شده.الان میبینم چندین دهه هست میگن خورشید خودش نور داره وماه نورش رو از خورشید میگیره.۱۴۰۰ سال پیش چنین دقتی داشته این کتاب.در مورد کتک زدن هم یه بحثی موند بگم

هيچكدومشون ادعا هاشون مثل ماها نيست خب  هرجا لازم باشه باد ميندازيم گلومون اسلااام كاملترين دي ...

بی زحمت ای آیه رو برای من ترجمه کنین اون قسمت ضربوا فی الارض رو

وَقَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ إِذَا ضَرَبُوا فِي الْأَرْضِ

نه اختیار دارین.منم اشتباه داریم.اما اصل اسلام کامله.قرآن کتابیه که بدون ردخور ده ها حقیقت علمی ازش ...

با خود قران كاري ندارم عزيزم 

منظورم برداشت هاييه ك ازش كردن و دارن همينطور باهاش فتوا ميدن و جلوو ميرن 

بله منم ميدونم قران گفته وقتي نميتونين عدالت برقرار كنين نكنينن زن دوم نگيرين و ....

ولي اگه قرار بوود عمل كنن الان چندهمسري وجود نداشت 

اين يعني قران براشون معني نداره اصلا 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شوخی میکنین یا جدی میگین؟؟ زن فقط یه بار درد میکشه بچه رو بدنیا میاره بقیش با مرده؟؟؟پس مامانای ما ...

اخه سوال شما با اگر شروع میشه اگر * اما* شاید* که نمیشه سوال ما داریم کلی حرف میزنیم در کل نان اور مرده نه زن که سنگینترین چیزی که بلند میکنه یه بسته ماکارانیه

بی زحمت ای آیه رو برای من ترجمه کنین اون قسمت ضربوا فی الارض رو وَقَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ إِذَا ضَ ...

اگه اشتباه نكنم از سفر زمين يا جنگ و ... مياد

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍ ...

اینا میدونین کین؟🤣اینا همون زنایی هسن ک میرن نفر سوم رابطع ها میشن کارشونو توجیح میکنن

😐😐 همه اینا از این میاد که خانوما به خودشون بها نمیدن و به مزخرفات و چرت و پرتی که وجود داره گوش ...

گوش نمیدن توجیح میکنن کار خودشونو این خودش میره صیغه اینو اون میشه ک اینو نوشته وگرنه کسی دوس نداره شوهرش بره با یکی

پس چرا اصن گفته شده؟؟؟

نمی دونم عزیزم دیگه . من بر اساس چیزی که خوندم گفتم . 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

با خود قران كاري ندارم عزيزم  منظورم برداشت هاييه ك ازش كردن و دارن همينطور باهاش فتوا ميدن و ...

چندهمسری آخرین راهه قرآنه.مثلا ما از زن گرفتن برای افراد فقیر هم داریم.برخی ها کمک میکنن وانجام میدن.اما چرا اسلام چندهمسری رو برای مرد فقط مجاز دونسته علت داره(البته نمیگم الان انجام بشه ها).اولیش اگه قرار بود برای زنم ازاد بود دیگه همه میشدن زن وشوهر همدیگه وببخشین میشد کثافت کاری کامل.حتی مردان خیلی اوقات بیگدار به آب میزنن خانواده شون در معرص از هم پاشیده شدن قرار میگیره ومشکلات پیش میاد.دیگه چه برسه بخواستن هم زن وهم مرد انجام بدن.یکی مشخص بود پدر بچه بوده درسته الان دی ان ای داریم ام مگه اون موقع داشتیم؟تازه دی ان ای هم امگان اشتباه داره اما در حالت برعکسش نیازی به ازمایش نیست وکاملا مطمئن میشه بود.یکی دیگه از دلایلش تعداد زنان در سن ازدواج از مردان بیشتره ومردان بیشتر در معرص مرگ ومیر هستند.حتی کرونا مردان رو بیشتر میکشه.زنان از یک سنی به بعد اصلا توانایی باروری رو ندارن اما مردان تا آخر عمر دارند.واینکه زنان از نظر عاطفی هم بیشتر تمایل به تک همسری دارند ودلایل دیگه.این فقط دلایل جائز بودن حکمشه جالا انجامش که کلی بحث داره