2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
اولاجوابتون دادم  دومامن همین پست قبلی گفتم با۴همسری هم مخالفم!ومشکل رودرقوانین میبینم که مرده ...

من چیکار به قوانین داشتم.یا چیکار به نظر شخصیت خیلی از زنان شیعه هم با چندهمسری موافق نیستند در کل.شما بحث مذهب کردین منم جوابت رو دادم.۴ دائم،مسیار هم که جدیدا ساخته شده بماند.طلاق هم دو نوع خلع وعسر وحرج وجود داره.گرچه من نمیدونم علمای شافعی یا حنفی برداشت شون از عسر وحرج چیه

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید حالا که شما این قدر اطلاعاتتون خوبه من یه سوالی در مورد همون آیه ی معروف دارم که یکم پیش توضی ...

چرا زن میتونه هرگاه بخواد مهریه بگیره اما مرد نداره؟چرا زن کل پولش برای خودشه اما مرد نه؟چراتامین مسکن برعهده مرده؟چرا کل خرج خانواده با مرده؟منظور زدن هم نیست.انجام وطایف هم از مرد شروع میشه.مرد نفقه میده،مهریه رو متصمن میشه،مسکن تامین میکنه،وسایل خانه باید بگیره تازه اونوقت زن موظف میشه.در مورد توجه به نیاز هم برای نیازهای زن هم حدیث داریم وچیزی داریم به اسم ایلا.جستجو بزنین نگاه کنین.چون کار دارم با عرض پوزش باید برم.سوال داشتین درخواست بدین یا تایپ بزنین صدام بزنین بیام.بازم شرمنده که باید برم.

حقيقت ها عوض ميشه به مرور زماان وقتي برعكسشو ببيني تقصير مام نيستا اينجوري نشونمون ميدن مام ك نميتو ...

حالا اگه خواستین سر فرصت بحث میکنیم.ناراحت هم نباشین.سلامتی تون در اولویته(البته جسارت نباشه ها فقط یه توصیه اس از یک خواهر کوچکتر)درباره اش بحث میکنیم.فعلا باید برم.حلال کنین اگه جایی رنجوندم شما رو

حالا اگه خواستین سر فرصت بحث میکنیم.ناراحت هم نباشین.سلامتی تون در اولویته(البته جسارت نباشه ها فقط ...

نه عزيزدلم ناراحتي چرا

نه توهيني بووده نه جسارتي ن چيزي

خوشحال شدم از هم صحبتي دوباره😍❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چرا زن میتونه هرگاه بخواد مهریه بگیره اما مرد نداره؟چرا زن کل پولش برای خودشه اما مرد نه؟چراتامین مس ...

متوجه منظور من نشدین . منظورم اینه که چرا اصلا زن باید زیرمجموعه ی مرد باشه؟ که اگه سرکشی کرد بتونه تنبیهش کنه ( حتی خفیف ) یا اصلأ به این نتیجه برسه زن نیاز به تنبیه داره ! میدونستید از همین یه قانون درست کردن که زن اجازه نداره بره خارج کشور بدون اجازه ی ولی ، حق نداره بدون رضایت شوهرش کار کنه و و و ..  تمام چیزایی که گفتین اصلأ منظور من نیست. میدونم اسلام اومده حق و حقوقی به زن داده ولی در عوض آزادیشو کامل ازش گرفته. هر وقت تونستین جواب بدین 🤍 من دوست دارم با کسی که واقعا آگاهیش بالاست بحث کنم تا به جواب برسم. ممنونم. 

من چیکار به قوانین داشتم.یا چیکار به نظر شخصیت خیلی از زنان شیعه هم با چندهمسری موافق نیستند در کل.ش ...

الان بحث ظلم به خانمهاس!موضوع تاپیک!

درمورداین صحبت میشه

وشماداریدازقانون هم حمایت میکنید

برای طلاق ثابت کردن عسروحرج ،شاخ غول شکستن شیعه وسنی نداره!بایدقوانین پشتیبان زن میبودن!

نمونه اش همین فرهنگ مهریه بالا برای داشتن یه راه حل درصورت که بخوان طلاق بگیرن درصورت مشکل!

درحالیکه درقران زمانی که دخترهازنده به گورمیشدن اومدگفت دخترها ارث دارن

وگفتن نصفه پسره،حالامن نظرشخصی خودم هست حداقل گفته !وازطرفی گفته نشده بیشترندیدکه!گناهه!

بعدهمین آوردن برای دیه ،که دیه زن نصف دیه مرده!کجاقران خداوندگفته که زن ارزش نصف مرده!جانش؟

یه سری حقوق مال برای زنه یک سری مرد.مهریه،نفقه،اجرت المثل برای زن دیه وارث بیشتر برای مرد.مردان نصف ...

شما کلا فقط مرد و زن رو توی ازدواج میسنجین و اصلا به عنوان یه انسان کامل راجبشون حرف نمیزنین

ضمنا هیچ اعتقادی به مهریه و نفقه و اینا ندارم چون همینارو هم پایین اوردن ارزش زن میبینم 

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
بله تک وتوک خانمها کار میکنند اما کار کردن مرد کجا کار کردن زن کجا

اول گفتم شاید دور وبر شما اینجوری باشه ولی تا جایی که من میبینم اکثر خانمها کار میکنن نه تک و توک!!!!

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
اول گفتم شاید دور وبر شما اینجوری باشه ولی تا جایی که من میبینم اکثر خانمها کار میکنن نه تک و توک!!! ...

من خودم با چشمهای خودم دیدم عربهای خوزستان زنها ده تای مردا کار میکردن اما اونا عرب هستن شاید شما از خوزستان باشید اما والاه بخدا اینجا اصفهان دیگه چیزی نمونده که زنها به مردها بگن دولا شو سوارتون بشیم

شما کلا فقط مرد و زن رو توی ازدواج میسنجین و اصلا به عنوان یه انسان کامل راجبشون حرف نمیزنین ضمنا ه ...

بحث اعتقاد شخصی من وشما به این احکام نیست.بحث سر خود احکامه حالا اعتقاد دارین یا نه یه بحث دیگه اس.درضمن کسی بخواد میتونه مهریه اش شاخه گل وچیزهای معنوی مثل حفظ قرآن باشه.نفقه هم توهین نیست احترامه همین طور اجرت المثل.دیه هم فقط برای قنل غیر عمد اینجوره وبرای قتل عمد اینجور نیست وحد مشخصی نداره