2777
2789
عنوان

یاخدا 😱

422 بازدید | 46 پست

وااای مامانم بارداره😱

ما تعدادمون خیلی زیاده 😞

مامانم هم که بارداره دیگه تعدادمون بیشتر میشه 😞

رفت که سقط کنه گفتن نمیشه بچه بزرگه دیگه 😞

منم نگفتم سقط کن چون میدونم گناه هست 🙁

ولی از حرف مردم خیلی میترسم 😞😞

هر دقیقه مامان بزرگم میگه چه خبره این همه بچه 😞😞

مامانم که به دل نمیگیره ولی من ناراحت میشم 🥺

هر کی اومد خونمون مامان بزرگم بهش گفته بود مامانم بارداره 🥺🥺🥺😞

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

به سلامتی چه عیبی داره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا هستین؟😐

چند سالته و مامانت چند سالشه؟😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
به سلامتی چه عیبی داره

اخه ما سه تا هستیم اون که میاد میشیم ۴ تا

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
چند تا هستین؟😐 چند سالته و مامانت چند سالشه؟😐

۳ تا من که ۱۴ 

خواهرم ۵ 

برادرم ۳

مامانم ۳۶ 

چه عیب داره عزیزم

ببخشید اگر دوست داری جواب نده مامانت متولد چند هستن؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
۳ تا من که ۱۴  خواهرم ۵  برادرم ۳ مامانم ۳۶

اوه 😲 کوچیکن خواهر برادرت که

ولی کاریه که شده دیگه کاریش نمیشه کرد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چه عیب داره عزیزم ببخشید اگر دوست داری جواب نده مامانت متولد چند هستن؟

۳۶ سالشه مامانم 

اخه ما سه تا هستیم اون که میاد میشیم ۴ تا

یجور گفتی زیادیم فکر کردم 6 7 تا هستین😅

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
یجور گفتی زیادیم فکر کردم 6 7 تا هستین😅

آخه میدونی ما توی خانواده مون کسی بیشتر ۳ تا بچه نداره بخاطر همین میگن بچه زیاد بده