2777
2789
عنوان

یاخدا 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
۳۶ سالشه مامانم 

خب عزیزم...جوونن ماشالله...خدا حفظشون کنه..فک کردم سن بالا هستن.که اینطور میگی...شماهم سه تایین ..والا یه جوری گفتی زیادیم فکر کردم ده یازده تایین...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آخه میدونی ما توی خانواده مون کسی بیشتر ۳ تا بچه نداره بخاطر همین میگن بچه زیاد بده

اهمیت نده، خیلی خوبه بعدا بدردت میخوره 🤗باور کن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی چیزی وجود داره ب اسم جلوگیری!به مادرتون یاد بدین!

خودشون میگفتن قرص می‌خوردم ولی انگار قرص ها جواب ندادن 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
خب عزیزم...جوونن ماشالله...خدا حفظشون کنه..فک کردم سن بالا هستن.که اینطور میگی...شماهم سه تایین ..وا ...

عزیزم مامان بزرگم ۳ تا بچه دارن یکیش مامانم و دوتای دیگه خاله هام حالا میگن دخترش (مامانم )از مامانش (مامان بزرگم) بیشتر بچه داره 

اگه این حرف رو زدن من باید آب بشم برم تو زمین 

مامانم که کلا اهمیت نمیده به حرف مردم 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
عزبزم مامانم بزرگم ۳ تا بچه دارن یکیش مامانم و دوتای دیگه خاله هم حالا میگن دخترش (مامانم )از مامانش ...

خب شده عزیزم...کاریش نمیشه کرد..چیزی گفتن دفاع کن از مامانت...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خب شده عزیزم...کاریش نمیشه کرد..چیزی گفتن دفاع کن از مامانت...

تا میخوام چیزی بگم مامان بزرگم میگه هیس تو چیزی نگو بچه 🥺

تا میخوام چیزی بگم مامان بزرگم میگه هیس تو چیزی نگو بچه 🥺

پس ولش کن...مهم نباشه برات...فقط سلامتی مامانت مهم باشه...کمکش کن تو این دوران که به راحتی بگذره انشالله

پس ولش کن...مهم نباشه برات...فقط سلامتی مامانت مهم باشه...کمکش کن تو این دوران که به راحتی بگذره انش ...

از دست طعنه های مامان بزرگم دیگه نمیرم خونه شون

نمیدونم مامانم چرا اینجوریه هرچی بیشتر مامان بزرگم چیزی بهش میگه بیشتر به مامان بزرگم کمک می‌کنه مثلا واسه خودش کفش نخرید رفت قفل در حیاط خرید واسه مامان بزرگم

همچین گفتی زیادیم گفتم ۶ تا یین.مامانت چندسالشه بع سلامتی

۳۶ سالشه 

از دست طعنه های مامان بزرگم دیگه نمیرم خونه شون نمیدونم مامانم چرا اینجوریه هرچی بیشتر مامان بزرگم ...

عزیزم...چقد مامانت مهربون و صبوره..خدا حفظش کنه..

از دست طعنه های مامان بزرگم دیگه نمیرم خونه شون نمیدونم مامانم چرا اینجوریه هرچی بیشتر مامان بزرگم ...

حتی به منم میگه گراز چون گردنم یه کوچولو کوتاهه 🤕🥺

عزیزم...چقد مامانت مهربون و صبوره..خدا حفظش کنه..

مرسی 🌹

بعد من 4ساله منتظر اولی هستم شکرت خدا 😃

یکی از خاله های منم ۷ ساله بچه دار نمیشه