2777
2789
عنوان

یاخدا 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مامان بزرگم ۳ تا بچه دارن یکیش مامانم و دوتای دیگه خاله هام حالا میگن دخترش (مامانم )از مامانش ...

کار درست رو مامانت میکنه، شمام هيچوقت با حرف مردم زندگی نکن، کسی هم حرفی زد بگو مامانم خداروشکر جوونه، نونشم یکی دیگه میده، والا

همچین گفتی خیلی زیادیم گفتم 7 یا8تایین

شما راست میگین ولی آخه مردم راه به راه تیکه میگن دیگه خسته شدم به خدا

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

من گفتم مگه چندتایین خب مادرمنم چهارتا دختر داره انقدرم دوستمون داره مادربزرگم همیشه طعنه میزد اجاقت کوره پسرنداری مامانم اصلابه دل نمیگرفت 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اصلا اهمیت نده ب حرف بقیه. حرفای بقیرم ب مامانت منتقل نکن دل گرمی بده بهش. عشق کنین با نی نی   ...

وضع مالی مون خوب نی مامان بزرگم به مامانم  میگه شما که پول ندارین بچه واسه چی درست کردین 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

عزیزم گفتی 14 سالته؟

فک نمیکنی نی نی سایت واسه تو مناسب نیست الان کارای دیگه ای هست ک باید بهش برسی مثل درس خوندن کلاسای اموزشی مثل زبان فعالیتای ورزشی و کتاب خوندن با دوستات بودن اخه تو تو نی نی سایت چ میکنی دخترم

یه جوری گفتی فک کردم مامانت ششمی رو بارداره... سالم وسلامت باشن جفتشون،بیخیال حرفای مامی بزرگ

من که دیگه توجه نمیکنم بهش ولی هرکی وارد خونه شد مامانم بزرگم میگه فهمیدی زهرا (مامانم )بارداره ؟

عزیزم گفتی 14 سالته؟ فک نمیکنی نی نی سایت واسه تو مناسب نیست الان کارای دیگه ای هست ک باید بهش برسی ...

بله درسته 

من که کم کم درس هام تموم میشه 

درس هام هم همش خوندم 

ببخشید ولی من کسایی رو دیدم که ۱۲ سالشون ولی تو نی نی سایت هستن