2777
2789
عنوان

نمک برنج آبکش چقدر باید باشه؟

7364 بازدید | 10 پست

برای هر پیمانه پلوپزی هم تو خیسوندن و  هم تو جوشوندن چقدر نمک میریزید؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هر پیمانه برای جوشوندن کته،۱قاشق چای خوری برای ابکش ۱ و نصفه ،برای هر پیمانه

عزیزم برای آبکش  هم تو خیسوندن برنج هم جوشوندنش؟ یعنی درمجموع 3تا؟

من به ازای هر پیمانه 2تا زدم ولی خوش نمک نشد اونطور که میخوام

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

عزیزم برای آبکش  هم تو خیسوندن برنج هم جوشوندنش؟ یعنی درمجموع 3تا؟ من به ازای هر پیمانه 2تا زد ...

من برنجمو خیس نمیکنم هیچوقت...کلا کته میذارم ب ازای هر پیمانه ۱ قاشق چای خوری میزنم،اب کش هم ۱ قاشق بیشتر...یعنی چهارتا قاشق نمک برای ابکش،برای کته سه تا

ولی مادرشوهرم که خیس میکنه میگه برای خیس کردن نمکشو زیاد بزن که طعم اب نگیره ،اون واس خیس کردن ۴تا قاشق چ خ میزنه برای ابکش کردنشم دوباره ۳تا قاشق چ خ میزنه

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
من برنجمو خیس نمیکنم هیچوقت...کلا کته میذارم ب ازای هر پیمانه ۱ قاشق چای خوری میزنم،اب کش هم ۱ قاشق ...

اگه برنج محلی استفاده میکنین و مطمئن هستید سم نزدن که کته خوبه وگرنه سموم از راه آبکش کردن از برنج خارج میشن یه دندونپزشک هم بهم گفت خرابی دندون ها مال سموم برنجه

اگه برنج محلی استفاده میکنین و مطمئن هستید سم نزدن که کته خوبه وگرنه سموم از راه آبکش کردن از برنج خ ...

نمیدونم برنج ایرانی هاشمی محسن استفاده میکنیم!

اونا هم سم دارن؟

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️