2777
2789
عنوان

اقدامیای اردیبهشت ۱۴۰۰ بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست
من پنج ساله منتظرم پارسال فیبروم داشتم مهرماه جراحی کردم مجبور شدم هفت ماه صبر کنم بعد اقدام کنم

ان شاءالله دامنت سبز شه گلم به حق این ماه عزیز

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه جلوگیری ۱۰۰ درصد نیست عزیزدلم خطا داره  حتما برو دکتر با این شرایط دکترت بهترین راه حلو ...

عزیزم این بچه ناخواسته اومده تو وجودم اصلا بچه نمیخواستم یه دختر دارم ۸ ساله اما خیلی ناراحتم دلم میخوادش دعا کنید که بارداری عادی باشه چون احساس میکنم واقعا خدا بهم داده دنبال بچه نبودم تازه دستگاهم بود نمیدونم چی میشه صبح میرم دکتر دعا کنید

اره راست میگی ولی من عید یک هفته عقب انداختم بی بی هم مثبت بود ولی پریود شدم ولی اصلا حالتای الانو ن ...

ممکنه حاملگی شیمیایی بوده باشه که مثبت زده (یعنی حامله نیستی واقعا)

و ممکنه پریودیت لک لانه گزینی بوده و خبر نداشته باشه ( اگه خونریزیت از دفعات قبل کمتره و تعداد روزهای لک بینیت هم کمتره )

به هر حال بازم آزمایش خون بده خیالت راحت بشه

همش حال و هوای گریه دارم. هی بدبختیام میاد تو ذهنم میگم نه این دلیل ناراحتیم نیست یه چی دیگه منو نار ...

آخی عزیزم ... به چیزایی که حالتو خوب میکنه فکر کن .. کتاب بخون .. منم سر بارداری اولم ماه های اول همینطوری بودم ... همشم دلم برای مامان بابام تنگ میشد.. ببین چی حالتو خوب میکنه همون کارو انجام بده .. انشالله که حال دلت خوب باشه همیشه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
ممکنه حاملگی شیمیایی بوده باشه که مثبت زده (یعنی حامله نیستی واقعا) و ممکنه پریودیت لک لانه گزینی ب ...

اول عید شدم شدید بود دوباره اول اردیبهشت شدم فقط چهار روز خونریزی داشتم کم بود 

فقط خدا   
من پنج ساله منتظرم پارسال فیبروم داشتم مهرماه جراحی کردم مجبور شدم هفت ماه صبر کنم بعد اقدام کنم

ایشالله این سری خدا بهت یه بچه خوشگل میده خواهرشوهرم مشکل شما را داشت جراحی کرد بلافاصله بعد 14 سال بچه دار شد البته خودشون قبلا بچه نمیخواستن

آخی عزیزم ... به چیزایی که حالتو خوب میکنه فکر کن .. کتاب بخون .. منم سر بارداری اولم ماه های اول هم ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات... آره کتاب حالمو خوب میکنه... از فکرای الکی دور میشم میرم یه دنیای دیگه..

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏

دیشب منم خواب دیدم بچه دارم هی قربون صدقه ش میرم جدیدا خیلی بچه دوس دارم هر چی میگذره عاشق بچه ها میشم 

اول عید شدم شدید بود دوباره اول اردیبهشت شدم فقط چهار روز خونریزی داشتم کم بود 

دقیقا اگر خونریزی و‌ پریودیت خیلی کم و لک بینی داری امکان ادامه بارداری هست تست بده سه ماه اول خونریزی عادی هست

عزیزم این بچه ناخواسته اومده تو وجودم اصلا بچه نمیخواستم یه دختر دارم ۸ ساله اما خیلی ناراحتم دلم می ...

اتفاقا بچه های ناخواسته شیرین ترن خواهر زاده من قند عسله یه زبونی داره خدا میدونه ابجیم آمپول جلوگیری میزد گفت قطع کنم پریود بشم نشد سه ماه تمام دکتر گفته بود بخاطر امپول مطمین باش باردارنمیشی حتی بی بی چک و ازمایشم انجام داد منفی بود اخرش رفت سونو که چرا پریودیش عقب افتاد به طرز عجیبی گفتن ۵ هفته بارداری

فقط خدا