2777
2789
عنوان

اقدامیای اردیبهشت ۱۴۰۰ بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اقدام کردم .چند روز از موعدم گذشته پری نشدم

یه روز بعد موعد بی بی زدم یه هاله خیلی کم حال افتاد گفتم یه هفته صبر میکنم دوباره میزنم که مطمئن شم.

ولی فکر کنم باردارم.

استرس دارم .احساس پشیمونی میکنم از اقدامم.😑

فکر میکنم حوصله ندارم بچه داری کنم😓

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
من هفته بعد موعدمه ولی یک هفته اس شدید سینه هام درد میکنه بزرگ شده حاله دورش انگار پخش شده راه راهی ...

تنها راهش بی بی و آزمایش خونه 

بقیه علائم از تلقین تا علائم پریودی میتونه مشترک باشه

سلام شب همگی بخیر

من تست بی بی استفاده کردم ۳ بار مثبت بود و ۱ بار منفی شد با یه حاله ضعیف و کم رنگ که دکتر گفت کمترین و بی رنگ ترین حاله در نوار تی یعنی مثبت

آز دادم مثبت بود 

اما من هم دستگاه دارم هم خونریزی خیلی نگرانم به نظرتون امکان داره بارداری خارج از رحم باشه نمیدونم چطور با وجود دستگاه باردار شدم حتی رفتم سونو گفت آیودی سرجاشه

منم اقدام کردم .چند روز از موعدم گذشته پری نشدم یه روز بعد موعد بی بی زدم یه هاله خیلی کم حال افتاد ...

مبارکه گلم .. هورمونات بهم ریخته ..طبیعیه    سعی کن به جنبه های خوبش فکر کنی 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
از روز دوازده هم پریودیت تا ۱۶ یه شب در میون

چرا فقط باید تو این روزا باشه؟؟؟؟

یعنی قبل و بعدش نمیشه؟

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

بجه ها آزمایش خون حتما باید دکتر بنویسه یا بری آزمایشگاه سریع میگیرن ازت؟

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
تنها راهش بی بی و آزمایش خونه  بقیه علائم از تلقین تا علائم پریودی میتونه مشترک باشه

اره راست میگی ولی من عید یک هفته عقب انداختم بی بی هم مثبت بود ولی پریود شدم ولی اصلا حالتای الانو نداشتم 

فقط خدا   
سلام شب همگی بخیر من تست بی بی استفاده کردم ۳ بار مثبت بود و ۱ بار منفی شد با یه حاله ضعیف و کم رنگ ...

دستگاه جلوگیری ۱۰۰ درصد نیست عزیزدلم خطا داره 

حتما برو دکتر با این شرایط دکترت بهترین راه حلو جلوت میذاره بخصوص خونریزیم داری عزیزم عقب ننداز دکترو

مبارکه گلم .. هورمونات بهم ریخته ..طبیعیه    سعی کن به جنبه های خوبش فکر کنی

همش حال و هوای گریه دارم. هی بدبختیام میاد تو ذهنم میگم نه این دلیل ناراحتیم نیست یه چی دیگه منو ناراحت کرده.

میرسم به فکر بچه اعصاب میریزه بهم😥