2777
2789

چند سالشه

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمنم ۱۳ماهشه همینطوره میگم شاید واسه دندون باشه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
یک سالو۵ماهشه داره دندون درمیاره ازدندونشه!؟

دوسه تا قند رو بزار بسوزه تو پیاله بعد روش تقریبا نصف کمتر لیوان آب جوش بریز بعد یکم با نبات یا شکر شیرین کن و اگه نعنا داری یه کم نعنا بریز بده بخوره آب رو آتیشه

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

این رو فعلن بده تا بعد که ببری دکتر

سلام پودر پدی لاکت بخر یک دومش بریز تو ماستش روزی دوبار یا سه بار بده بهش شربت زینک سولفات هم بده قر ...

کیدی لاکت زینک گرفتم دوتایکیشوازدیشبتاامشب دادم دومیودارم میدم تاثیری نداشته فعلا

اللهم عجل لولیک الفرج
واسه اسهالش چیکارکردی؟

تو شیرش نبات میندازم بهش سیب زمینی میدم موز و سیب پوره میکنم بهش میدم ولی بازم تاثیر نداره افتضاحه؛میخوام ببرمش دکتر.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.