2777
2789

یه یک سی سی باسرنگ اندازه بگیر بهش بده شربت لوپرامید که گفتم اون عالیه چون من دکتر متخصص کودکان برا بچه هام میداد اگر دیدی دادیش خوب شد فرا بهش بده حتی از دلپیچه هم کم میکنه .اب سیب اگر تو دست رس داری اگر یه قاشق چای شیرنی کنی یا دوسی سی بهش بده  موز هم برا باکتری رودش که از بین میرن طی اسهال خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کروناتوبچه هافقط اسهال میکنه؟تب یابی حالی چی؟پسرمن ۴.۵روزپیش بیقراربودکه دندونش نیش زدبعدش اسهال ...

ببین دندون درآوردن شاید معده رو شل کنه.ن اینکه اسهال کنه.این چیزا علمی نیست.شما ک علامت ندارید؟!

نوه خاله منم ی سال و نیمه.اول کرونا میگیره با اسهال نشون دادهبعد پسر خاله ام و زنش میگیرم.بعدم پدرزنش.

از کی اسهال‌ه؟!؟برای دندون مطمئن م نیس.شایدم چیز آلوده خورده.پستونکی چیزی.بگرد دنبال ی علت دیگه.خودتو گول نزن

خودت باش
یه یک سی سی باسرنگ اندازه بگیر بهش بده شربت لوپرامید که گفتم اون عالیه چون من دکتر متخصص کودکان برا ...

ممنون فرداکه بهش بدم تافرداش بهترمیشه؟زوداثرمیکنه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بلوط تلخه و ولی بلوط هندی خوشمزس..ببین من که گفتم دارو پزشک نیستم ولی پزشکی بچه هامو بردم بردو تخصص از المان داره  چه اسهال ویروسی باشه چه برا دندون این شربت خیلی کمک میکنه الانم که دکتر برن بهش میدن چون برای همین اسهال هست  خودتونمم تو گوگل بزنید متوجه میشید