bibahoone مدیر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 512 عنوان پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست خدا منو بکشه سر نخابیدن پسرمو دعوا کردم.لپشم کشیدم.بعد عذرخواهی هم کردم ازش.ولی دارم از وجدان درد میمیرم.آخه خسته بودم.اونم اصن نمیخاست بخابه 1400/02/22 | 00:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11835 اااافرين واقعا افرين از ٨٢ با چه رژيمي (با كم خوري )حذف شيريني و قند و تنقلات.روزي نيم ساعت پياده روي و چاي سبز و دارچين این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4678 (با كم خوري )حذف شيريني و قند و تنقلات.روزي نيم ساعت پياده روي و چاي سبز و دارچين چقد عالي منم دقيقا همينو شروع كردم چند روزه، عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4678 (با كم خوري )حذف شيريني و قند و تنقلات.روزي نيم ساعت پياده روي و چاي سبز و دارچين كاش ميشد باهم در ارتباط باشيم، نكته ي مهمي نداري كه بهم بگي وزنم بياد پايين؟ فقط قندو حذف كردي نون و برنج چي؟ نيم ساعت كافيه پياده روي؟ عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...