2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست

کارتون درست نبوده در حق بچه 

اون پشت و پناهش شمایید دنیاش شمایی

الانم بهش بفهمونید که اشتباه کردید و آدم بزرگا هم اشتباه می کنند 

واسش جبران کنید 

از خدا هم طلب بخشش کنید به نظرم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کارتون درست نبوده در حق بچه  اون پشت و پناهش شمایید دنیاش شمایی الانم بهش بفهمونید که اشتباه ...

خیلی ازش عذرخواهی کردم.گفتم مامانو میبخشی گفت ها.

هر چی میخام جلو خودمو بگیرم.

ايشالله.امشب شام زياد خوردم عذاب وجدان داره ميكشتم

اي واااي چرا اخه؟ حالا چي خوردي چرب و چيلي بود؟ من امشب شام كم خوردم و خيييلي خوشحال و راضيم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
سه و نیم ساله همش میگه برم و بازی کنم.ماشین بسازم.خونه سازی کنم.

ترو خدا بچه هاتونو دعوا نکنید...بزرگ بشن عقده ای بار میان...پسرخاله من انقد عقده ای و مغرور و لجباز هست...خالم میگفت از 2 سالگی باباش میزدش

اي واااي چرا اخه؟ حالا چي خوردي چرب و چيلي بود؟ من امشب شام كم خوردم و خيييلي خوشحال و راضيم

پنج قاشق برنج بود با مرغ نه كم چربه غذاهام.اما ميشد نخورم چون قبلش بيسكوييت خورده بودم عصر

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
ترو خدا بچه هاتونو دعوا نکنید...بزرگ بشن عقده ای بار میان...پسرخاله من انقد عقده ای و مغرور و لجباز ...

باباش حتی تا حالا ی دعوای کوچیکم نکرده باهاش.فقط من نه اینکه از صب تا شب با همیم.هی بهونه گیری.آخرش میشه این

پنج قاشق برنج بود با مرغ نه كم چربه غذاهام.اما ميشد نخورم چون قبلش بيسكوييت خورده بودم عصر

٥ قاشق خوبه نرماله،؟ قد و وزنت چقده؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
آخه نميخورمم ميشد. ١٦٠ و ٦٨ ام خيلي وقته استپ كردم.هدفم فعلا ٦٠ بعدش ٥٥.از ٨٢ اومدم

اااافرين واقعا افرين از ٨٢ با چه رژيمي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز