bibahoone مدیر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 512 عنوان پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست خدا منو بکشه سر نخابیدن پسرمو دعوا کردم.لپشم کشیدم.بعد عذرخواهی هم کردم ازش.ولی دارم از وجدان درد میمیرم.آخه خسته بودم.اونم اصن نمیخاست بخابه 1400/02/22 | 00:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalda_aa عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 کارتون درست نبوده در حق بچه اون پشت و پناهش شمایید دنیاش شماییالانم بهش بفهمونید که اشتباه کردید و آدم بزرگا هم اشتباه می کنند واسش جبران کنید از خدا هم طلب بخشش کنید به نظرم
ایلیا1398 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1632 گاهی پیش میاد ما مادرا هم کنترلمون رو از دست میدیم غصه نخور معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11835 هدا هم خوش اندام ميشود. دعا كنيد ايشالله.امشب شام زياد خوردم عذاب وجدان داره ميكشتم این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
bibahoone مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 512 کارتون درست نبوده در حق بچه اون پشت و پناهش شمایید دنیاش شمایی الانم بهش بفهمونید که اشتباه ... خیلی ازش عذرخواهی کردم.گفتم مامانو میبخشی گفت ها.هر چی میخام جلو خودمو بگیرم.
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4678 ايشالله.امشب شام زياد خوردم عذاب وجدان داره ميكشتم اي واااي چرا اخه؟ حالا چي خوردي چرب و چيلي بود؟ من امشب شام كم خوردم و خيييلي خوشحال و راضيم عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
yalda_aa عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 غصه خوردنتون فایده نداره شده دیگه ولی سعی کنید از دیگران هم کمگ بگیرید که انقدر بهتون فشار نیاد و کمی استراحت داشته باشید
bibahoone مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 512 چن سالشع سه و نیم سالههمش میگه برم و بازی کنم.ماشین بسازم.خونه سازی کنم.
jimikhanooom عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1052 سه و نیم ساله همش میگه برم و بازی کنم.ماشین بسازم.خونه سازی کنم. ترو خدا بچه هاتونو دعوا نکنید...بزرگ بشن عقده ای بار میان...پسرخاله من انقد عقده ای و مغرور و لجباز هست...خالم میگفت از 2 سالگی باباش میزدش
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11835 اي واااي چرا اخه؟ حالا چي خوردي چرب و چيلي بود؟ من امشب شام كم خوردم و خيييلي خوشحال و راضيم پنج قاشق برنج بود با مرغ نه كم چربه غذاهام.اما ميشد نخورم چون قبلش بيسكوييت خورده بودم عصر این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
bibahoone مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 512 ترو خدا بچه هاتونو دعوا نکنید...بزرگ بشن عقده ای بار میان...پسرخاله من انقد عقده ای و مغرور و لجباز ... باباش حتی تا حالا ی دعوای کوچیکم نکرده باهاش.فقط من نه اینکه از صب تا شب با همیم.هی بهونه گیری.آخرش میشه این
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4678 پنج قاشق برنج بود با مرغ نه كم چربه غذاهام.اما ميشد نخورم چون قبلش بيسكوييت خورده بودم عصر ٥ قاشق خوبه نرماله،؟ قد و وزنت چقده؟ عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11835 ٥ قاشق خوبه نرماله،؟ قد و وزنت چقده؟ آخه نميخورمم ميشد. ١٦٠ و ٦٨ ام خيلي وقته استپ كردم.هدفم فعلا ٦٠ بعدش ٥٥.از ٨٢ اومدم این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4678 آخه نميخورمم ميشد. ١٦٠ و ٦٨ ام خيلي وقته استپ كردم.هدفم فعلا ٦٠ بعدش ٥٥.از ٨٢ اومدم اااافرين واقعا افرين از ٨٢ با چه رژيمي عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...