2777
2789
عنوان

همچین چیزی ممکنههه؟یه سوال دارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 19 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی پیش میاد در این صورت با ظرف 24 الی 48 ساعت به حسابت برمیگرده یا باید با اون کد پیگیری بری بانک ...

اخه موفق چرا باید برگرده ولی جالب بود که گفتی

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

تو اینترنت بانک شنیدم زیاد پیش مياد همچين چیزی

فردا پس فردا برو بانک پرينت حسابت رو بگیر براش بفرست

من دو سه سال پیش برای يه نفر رفتم دم عابر بانک کارت به کارت کردم گفت برام نيومده، پرينت حسابم هم چک کردم دیدم برگشت نخورده به حسابم، ولی باز هم طرف ميگفت نيومده به حسابم، ميدونم که دروغ نگفته بود

ولی واقعا تعجبم چجوری نرفته بود به حسابش، گفتم میخوای بریم بانک پیگیری کنیم یا من پول دستی بيارم برات چون میترسم بازم کارت به کارت کنم نیاد، گفت نه ديگه ولش کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اخه موفق چرا باید برگرده ولی جالب بود که گفتی

برا منم موفق بود پول کسر شده بود ولی انتقال پیدا نکرده بود به حساب اون شخص. تو مرحله انتقال دچار مشکل شده بود مثلا سرور قطع شده چند ثانیه. ولی مجددا پول به حسابش واریز نکن. اول برو بانک ببین مشکل چیه