2777
2789
عنوان

همچین چیزی ممکنههه؟یه سوال دارممم

270 بازدید | 19 پست

برای ی اتلیه یه پولی رو کارت ب کارت کردم با موبایل بانک عکس تراکنش موفق رو براش فرستادم الان میگه پولی نیومده.حتما به حسابت برگشت خورده .درصورتیکه چک کردم درست بوده تراکنش و برگشت نخورده.تلویحا داره میگه من رسید جعلی فرستادم!همچین جیزی ممکنه تراکنش موفق باشه و پول نرسه؟ 

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كلاهبرداري جديده😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پرینت بگیر مشخص میشه دیگه نمیتونه بزنه زیرش

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

اره ممکنه من یکبار یکی برام پول میفرستاد میگفت فرستادم ولی برا من نمیومد 

بعد فک‌ میکردم الکیه 

اخر رفتم بانک گردش گرفتم راست میگفت واسم میریخته هی برمیگشته 

توام برو گردش بگیر 

حتما برگشته