2777
2789
عنوان

وسواس ocd

453 بازدید | 26 پست

کسی تا حالا داشته درمانش کرده باشه؟

همه چی باید مرتب باشه همه چیو چن بار چک میکنم 

به هرچی دست میزنم تو خونه دستمو می‌شورم موقع دستشویی رفتن همه دستشویی باید بشورم تمیز باشه همش نگرانم دستم نخوره به روشویی اگه بخوره میشورمش موقع شستن اگه ی قطره آب بیفته رو پام میشورمش اگه یه وسیله ای کج باشه یا در نیمه باز باشه حتما باید ببندمش یا  کامل باز باشه بعضی موقع ها از خودم متنفر میشم این کارارو انجام میدم 

از بیرون میام داخل کفش یا دمپاییم باید صاف مرتب بزارمش نباید کج باشه   و خیلی چیزای دیگه 

حس میکنم اگه این کارارو انجام ندم اتفاق بدی میفته  بعضی موقع ها میاد سراغم شبا بیشتر

خیلی بده:)

🌜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس دارم ولی ن تا این حد،در حد شستشو و تر تمیزی و مرتب بودن،ب نظرم درد بدیه چون خودم اگه باب میلم نباشه اعصابم صفر میشه قاطی قاطی ام،ان شاالله ک بتونی عادی بشی

بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....
 من اینطوریم هستم🤦

من مثلا دارم یه کاری انجام میدم و تو ذهنم فکر منفیه اگه ول کنم فکر مبکنم برام اتفاق میوفته اینقدر اون کارو انجام میدم تا فکر از سرم بیرون بره تاحالم خوب شه

شما همون طور كه گفتين يه ترس دارين كه اتفاقي بدي بيفته و براي جلوگيري از اتفاق بد اين كارا رو ميكنيد ، اولين چيزي كه اينجور موقع ها از دست ميره ، منطق آدمه .... بنظرتون چه ارتباطي بين  اين كارا و دوري از اتفاق بد هست ؟؟؟؟؟؟

مرنج و مرنجان