2777
2789
عنوان

خواهر عقده ای

1307 بازدید | 107 پست

آبجیم اذیتم می کنه خودش نامزد کرده رفته ژل لب زده منم رفتم نیم سی سی ژل لب زدم خیلی کم بعد خواهرشوهرشم ۱۹ سالشه اونقدر ژل لب زده اون اصلا بد نیست تازه میگه خیلیم قشنگه بعد به من می گفت مامان بزار زمین سرش رو ببر چرا اینو گذاشتی زنده مونده بی حیاس دوستم میگه این آبجیت چقدر بی حیاس .

میگه باید اینو بکشیم آبرومون رو برده انگار چیکار کردم بعد مامانم می گفت وای اینجوری نگو قلبم درد می گیره میرم میکشمشا

بعد اینم بگم ۲۴ سالمه و خودمم شاغلم کار می کنم و با پول خودم این کار رو کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طوری نیست یکم دیگه از دستش راحت میشی ،چه سمیه خدایی،صورت خودته به کسی چه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بگو ب توچهههه من بودم خفش میکردمم . داره عقده هاشو رو سر تو خالی میکنه

اره به خدا قسم

گفتم به تو ربطی ندارع میگه مامان ژل لب زده زبونشم درازه بی حیاس گفتم بی حیا توسی

جلوی مادرت به خواهرت بگو آبجی جونم مامان ما خداروشکر قصاب و قاتل نیست، مادره، و میدونه من خودم حواسم به ظاهرم و رفتارم هست. اینجوری مادرت رو هم بالا میبری و روش اثر مثبت میگذاری

بگو آبجی ماشاالله دوستت چشمش میکروسکوپه چه جوری نیم سی سی ژل لب من رو تشخیص داده؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
جلوی مادرت به خواهرت بگو آبجی جونم مامان ما خداروشکر قصاب و قاتل نیست، مادره، و میدونه من خودم حواسم ...

این تلفنی به دوستش گفته

بعد دوستش گفته آبجیت بی حیاس

چجور دوستش دوست پسرش رو اورده بود خواستگاری ابجیم بی حیا نیست من ژل زوم بی حیا شدم

ازبس اشغال الان من با خانواده ام قهر کردم اونقدر خوشحاله داره لذت می بره

اتفاقا استارتر زرنگ باش و سیاست داشته باش، خیلی با مامان و بابات مهربون باش و محبت کلامی و رفتاری باهاشون داشته باش، با خواهرت هم جلوی اونا عادی رفتار کن و با پنبه سر ببر، راحت و بدون دعوا جوابش رو بده حتی با خنده و شوخی، اینجوری پدر و مادرت طرف تو خواهند بود و بهش تذکر میدن

با محبت جلو خواهرت به مامانت میگفتی مامان جون واقعا تو هم ناراحت شدی من ژل لب زدم؟ خیلی مقدار کمی زدم خودم حواسم بود تابلو نشه، اگه تو خوشت نیومده به خاطر گل روت میرم میگم آنزیم بزنن، اصلا مامان جون میخوای لبم و میکنم میندازم دور ولی تو راضی باش

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.