2777
2789
عنوان

جواب این مرتیکه رو چی بدم؟؟؟ اسکرین

1169 بازدید | 96 پست

از گروه درسی اومد پیویم ببینید چی فرستاده واسم 

نمیدونم چیکار کنم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بلاک همین🤷🏼‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ج نده وا

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)

یه دخمل زشت لایک کنه

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.

بلاک...

ایزی ایزی تامام تامام 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .