2777
2789
عنوان

روتین پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
درمالیفت

خوبه؟؟؟

اخه خیلیا میگن خوب نیس

سینیره استفاده کرده تا حالا

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
خوبه؟؟؟ اخه خیلیا میگن خوب نیس سینیره استفاده کرده تا حالا

اره مشکلی ندارم باهاش

سینره نداشتم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

صورتم جوش خیلییی کم میزنه گاهی زیرپوستی روی چونه و پیشونی ایم میزنه روی گونه خیلییی کم پوستم چجوریه ...

احتمالا پوستتون تیزون هست ینی روی پیشونی و بینی نسبت به جای دیگه چرب تره  اگر مکشل کبد دارین رفعش کنین اگر ندارین  شوینده مناسب پوستتون بگیرین. ک ph پوست رو بهم نزنه و چربی رو کنترل کنه اگه دوست داشتی درخاستمو قبول کن راهنماییت کنم

مارکاشو میگی عزیز چرا دو دلی مگه بده؟

نه بد نیس ولی نمیدونم چی بگیرم

من محصولات سینره میزنم

البته ابرسانم ژوت هس

ضد آفتاب هم شون هم سینیره

هردو خوبن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
اره مشکلی ندارم باهاش سینره نداشتم

ممنون عزیزم

احتمالا پوستتون تیزون هست ینی روی پیشونی و بینی نسبت به جای دیگه چرب تره  اگر مکشل کبد دارین رف ...

درخواستتو قبول کردم عزیزم ممنون از لطفت

اره بینی و پیشونی و چونه ام چربه🤦🏻‍♀️

عزیزم مارکای روتینتو نگفتی

ژل شستشو اون

تونر هیدرودرم

مرطوب کننده اون

آبرسان اون

ضد جوش پانژل

بالم لب هیدرودرم

اسپری آب اون

ضد آفتاب اون

دورچشم درمالیفت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خیلییییی ممنونم عزیزم از همشون راضی ای؟

اره همشون عالی

نه بد نیس ولی نمیدونم چی بگیرم من محصولات سینره میزنم البته ابرسانم ژوت هس ضد آفتاب هم شون هم سین ...

من تونر سنیره و فاربن داشتم راضی بودم

دور چشمم لیراک هستش

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

اره همشون عالی

فدات عزیزم

خیلی لطف کردی🙏🏻🙏🏻

فقط یه سواله دیگه پوستت چربه یا خشک؟

من پوستم فقط روی پیشونی و بینی و چونه ام چربه نمیدونم این محصولات برا پوستم مناسبه

من پوستم جوش خیلیییی کم میزنه پیشتر زیر پوستی میزنه ک فقط وقتی دست بزنی روش معلوم میشه خشکه پوستم ای ...

شماباید ببینید

پوستتون چربه ؟براقه وهرروزچرب میشه

معمولیه 

مختلطه؟ یعنی پوست معمولیه فقط حالت Tچربه (پیشونی بیتی وچونه )

خشک ؟ پوست بعدشستشو یادرحالت معمول کشیده میشه وخشکه 

بنابه این مدل پوستتون محصولاتوانتخاب کنید 

میسلارواتر

بعد تونر  

بعد کرم دورچشم 

بعد ابرسان ومرطوب کننده +درطول روز ضدافتاب

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
شماباید ببینید پوستتون چربه ؟براقه وهرروزچرب میشه معمولیه  مختلطه؟ یعنی پوست معمولیه فقط حال ...

چ خوب توضیح دادی عزیزمممممم

پس من پوستم مختلطه چون T چربه و گونه هام اوکی هس

اگه مارک خوب میشناسی عزیزم ممنون میشم بگی❤❤❤❤❤❤❤❤

من تونر سنیره و فاربن داشتم راضی بودم دور چشمم لیراک هستش

ممنون عزیزم

خودمم سنیره استفاده میکنم خوبه واسم

یه تونر بیواکوا هس چینیه 

خیلی تعریفشو شنیدم ولی نمیتونم به چینا اعتماد کنم و اینکه اصل باشه

واسه این دودلم