2821
2789
عنوان

روتین پوست

293 بازدید | 36 پست

خوشگلایی ک ب پوستتون میرسید

روتین تون چیه؟چه چیزایی استفاده میکنین؟(منظورم ماسک و کرم های خونگی نیس)

من اصلا تا حالا رسیدگی پوستی نداشتم میخوام چیز میز بخرم کمکم کنید❤🙏🏻

ژل شستشو

تونر

آبرسان 

مرطوب کننده

اسپری آب

ضد آفتاب

ضد جوش

بالم لب

کرم دور چشم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل شستشو

ابرسان

ویتامین سی

ضد آفتاب

میخام تونر و کرم دور چشمم بخرم ولی هنوز دودلم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

من ماسک خونگی دو روز در هفته با فوم شستشو هرشب همین. زیاد نمیخواد ور بری گاهی  برعکس ج میده. 

خانما ی سوال من کرم آبرسان و اینا نمیزنم امکان داره چروک بشه؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
ژل شستشو ابرسان ویتامین سی ضد آفتاب میخام تونر و کرم دور چشمم بخرم ولی هنوز دودلم

هان راستی اسکلراب یادم رفت

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
کرم دور چشمت چیه؟!

درمالیفت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
ژل شستشو تونر آبرسان  مرطوب کننده اسپری آب ضد آفتاب ضد جوش بالم لب کرم دور چشم

ملکه جون کرم دور چشم چی میزنی؟؟؟

من پوستم خشکه هرشب شوینده و تونر بعد سروم بعد ابرسان بعد مرطوب کننده روزا شوینده،و ابرسان و ضدافتا ...

من پوستم جوش خیلیییی کم میزنه پیشتر زیر پوستی میزنه ک فقط وقتی دست بزنی روش معلوم میشه خشکه پوستم ایا؟؟چونه ام هم جوش زیر موستی میزنه

مارکاشو میگی عزیز

ملکه جون کرم دور چشم چی میزنی؟؟؟

درمالیفت

2825
2823
2791
2779
2792