2777
2789

عزیزم قبلش حتما یه سری به بیمارستان بزن و درمورد کسانی که اینکار رو کردن یکم تحقیق کن بعدش ان شاءالله میفهمی کارت اشتباهه..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاستم ولی نمیشه 

خب تو به اون دنیا اعتقاد نداری وگرنه خدا عادله

اگه فکدکنیم دنیا فقط همینه میشه ناعدالتی

تازه شنیدم کسی به خاطر یه دردی خودکشی کنه بعد مرگ هم اون درد همراهشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

به کی بگم جرعتشو ندارم میترسم بهم بگین روانی 

عزیزم بروپیش دکتر.اگه ازفکربقیه میترسی لازم نیست بقیه بدونن میری دکتر.بروخودتودرمان کن وقشنگیای زندگی روببین واگه نتیجه نگرفتی ک صدرصدمیگیری بروپیش یکی ک کرونای انگلیسی گرفته ویه دل سیرببوسش فاتحه

شده فوقش جهنم 

تو جهنم رو دیدی که انقد راحت میگی فوقش جهنم 

فک میکنی چیزیه که ما تصورش میکنیم؟ 

نمیتونم بهت مشاوره بدم ولی تجربه اطرافیانم داره میگه خودکشی‌ نکن تو بدترین شرایط حتی

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂
شما که خونواده منو نمیشناسی همه چی ازدستشون بر میاد 

میشناسم اینطور خانواده هارو 

خودم سالها با یه روانی زندگی کردم مشت میکوبید به سینه اش میگفت بمیری ارثت برسه بهم 

کارای دیگشو تا حالا اینجا نگفتم و نمیگم

تو چند سال قبل منی به اسمون نگاه میکردم میگفتم ظالمی چطور دلت میاد من عذاب میکشم زمان که گذشت بهم ثا ...

منم یه مدت همینو میگفتم چرا اینقدر منو اذیت میکنی خدا مگه من چه کار کردم

یه شب بچم مریض بود باید بهش دارو میدادم ...نمیخورد....نشستم رو پاهاش دستاشو گرفتم....دارو رو ریختم تو حلقش

مات نگام میکرد

با نگاهش بهم میگفت مامان چرا منو اذیت میکنی....مگه من چی کار کردم.....

گفتم پس منم دارم دارو تلخ میخورم فقط حکمتش رو نمیفهمم💔

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
اگه عادل بود خدا همون خیلیا سالم بودن

عزیزم  تمام تاپیکهات در مورد خودکشیه؟ تو روخدا برو پیشروانشناسی که روانکاوی بلده   خوب  میشی   کدوم شهری  چند سالته؟ 

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
اگه عادل بود خدا همون خیلیا سالم بودن

خداعادله.همه خیلی مشکلات داریم حتی روزایی بوده که نون نداشتیم بخوریم اما گفتم خدایا شکرت.کفر نگو یکم  به خودت بیا.وخودت تنهابرو میش روانمزشک لازم نیست که حتما خانوادت بدونن شما پیشش میری

به کی بگم جرعتشو ندارم میترسم بهم بگین روانی 

جرات چي رو نداري عزيزم ؟ 

بعدش هم همه روان دارن ، روان هم امكان داره بيمار بشه مثل جسم .. رواني كلمه ي قشنگي نيست .

حالا بگو چي شده ؟چي آزارت ميده ؟

مرنج و مرنجان
منم یه مدت همینو میگفتم چرا اینقدر منو اذیت میکنی خدا مگه من چه کار کردم یه شب بچم مریض بود باید به ...

چقدر قشنگ توصیف کردی  چ دیدگاه  زیبایی

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی