2777
2789
دبگه به اون خدایی که عادل نیست اعتقادی ندارم

این حرف رو نزن یکم منطقی باش.خدا بهت سلامتی داده دست و چشم و...سالم داده.هستن خیلیا که درارزوی سلامتی هستن.خدابهت لطف کردا اینارو ببین

خودکشی از مُد افتاده زندگی کن تازه اگه هم خودکشی کنی اون دنیا هم چیزی گیرت نمیاد

خانم همچین میگین از مد افتاده که انگار چیز پیش پا افتاده ایه طرف انقدر تحت فشار روانی قرار میگیره که دیگه نمیتونه به زندگی ادامه بده هنوز هگ امار خودکوشی زیاده ولی خب چون کرونا امده باکرونا خودکوشی میکنن😆

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند شب پیشا نمیدونم تو چه فازی بودم رفته بودم دنبال خبر خبرنگارای بیمارستان لقمان تهران بساطی بودا 

میگفت یکی یه گوشه داره بالا میاره اونیکی تشنج میکنه و ...

دکتره هم میگفت همه به خاطر مسائل پیش و پا افتاده هست که اگه یه روانپزشک ساده میرفتن کار به اینجا نمیکشید

میگفت همه اینایی که اینجان اکثرشون هفته ای ماهی گذرشون می افته اینجا تا بالاخره یکی از دفعه ها بمیرن مگه اینکه برن دنبال درمان

کاش شارژش هم رایگان بود حساب نمیشد.    

🤣نه دیگه ازاین لطفهازیادندارن

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

اصلا شماهایی که میگید خودکشی رو درک نمیکنم 

به فکر راه حل منطقی و درست باشید با خودکشی دردی از کسی کم نشده

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂
دبگه به اون خدایی که عادل نیست اعتقادی ندارم

تو چند سال قبل منی به اسمون نگاه میکردم میگفتم ظالمی چطور دلت میاد من عذاب میکشم زمان که گذشت بهم ثابت شد مثل مادری بودی که با تنبیه نمیخواسته به اتیش دست بزنم بهم سخت گرفته تا تربیت بشم

نمیتونم موضوع باز کنم فقط گذر زمان میتونه ارومت کنه

به ذکر هایی که گفتم عمل کن جواب میگیری