2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه زد  سوال بپرسین در خدمتم و بنده طراح ناخنن

عزیزم من ناخنام کوتاهه نمیخام ناخن بکارم ک ناخنای خودم ضعیف بشن ولی دلم مبخاد ناخنای بلندی داشته باشم باید چیگارکنم لاک ژل بدردم میخوره؟اخه ناخنم کوتاهه

عزیزم من ناخنام کوتاهه نمیخام ناخن بکارم ک ناخنای خودم ضعیف بشن ولی دلم مبخاد ناخنای بلندی داشته باش ...

عزیزم اگه نمیخوایین کاشت کنین لاک ژل میتونین روی ناخن کوتاه بزنین اینو باید بهت بگم یو وی میخواد قبل از لاک ژل زدن بیس کات تهیه کنین که قیمتش از ۵۰ تا ۱۵۰ هست و قبل از لاک ژل زدن با سوهان ناخنتو خراش بدید تا بعدها لاک ژل کنده نشه و قبل بیس کات زدن سوهان دستی هم میشه زد 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
بعد لاک پاک کن کاشت زیر رو خراب نمیکنه؟

چرا خراب میکنه بهترینش لاک ریمموور ژل بخرید مانند لاکه ۱۵ دقیقه بذارید خودش کنده میشه 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
لاک ژل ب خودناخن اسیب نمیزنه؟

نه 

مواد خوب درسته گرونه ارزشش رو داره 

در مورد برند سوال دارید بپرسید 

برند خوب آسیب نمیزنه 

نه  مواد خوب درسته گرونه ارزشش رو داره  در مورد برند سوال دارید بپرسید  برند خوب آ ...

من ناخنام خیلی شکننده هستش مثلا کلش بلنده یکیش یکم کوتاه تره راهی وجود داره ک برا زدن لاک ژل این یکیو بلند ترش کنن بامواد؟

من ناخنام خیلی شکننده هستش مثلا کلش بلنده یکیش یکم کوتاه تره راهی وجود داره ک برا زدن لاک ژل این یکی ...

بله با بیلدر ژل به ناخنکارت بگی برات میزنن 

من ناخنام خیلی شکننده هستش مثلا کلش بلنده یکیش یکم کوتاه تره راهی وجود داره ک برا زدن لاک ژل این یکی ...

بهتره برید پیش ناخنکار براتون بیلدر ژل بزنن که اصلا نمیشکنه و میایین ترمیم 

چرا خراب میکنه بهترینش لاک ریمموور ژل بخرید مانند لاکه ۱۵ دقیقه بذارید خودش کنده میشه 

برای ریمو ژل نمیخاستم .

اینکه لاک بزنم روی ناخن های کاشت بعد بخوام پامشون کنم