2777
2789
عنوان

امتحان شهر دارم استرررس دارمم

69 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من شنبه امتحان شهر دارم خیلی استرررس دارم کیا گواهی دارن امتحاان شهرو چطوری میگیرن؟ چند نفر تو ماشین میشینن؟ همه رو میخواد سرهنگ ؟ هم دوبل هم دوفرمون هم دنده عقب؟ یا فقط یکیو میگیره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴سال پیش امتحان دادم

اونموقع ۳نفر عقب مینشستن و یه نفر راننده و خود افسر هم صندلی کنار راننده

از من ک تمااااام چیزارو امتحان گرفت دوبل و دنده ۳ و دنده عقب و دور زدن خیلی سخت گیر بود اون افسره مربیم میگفت این هفته ک این افسره هست امتحان نده سختگیره ولی من امتحان دادم و قبول شدم استرس نداشته باش یا قبول میشی یا نمیشی دیگه😉😁

نترس عزیزم چیزی نی دو نفر تو یه ماشین میشینن کنار سرهنگ

من از سرهنگه نمیترسم ک😂 از اون دونفر پشتی میترسم فک کن اونا همه وارد دست فرمون عالی من ی مبتدی اماتور دست فرمون افتضاح اومدم دارم رانندگی میکنم مطمعنم میترکن از خنده 😐

صبح میری آموزشگاه

کلی معطل میشی   بعد سرهنگی که ازتون امتحان می‌گیره میاد، یکمی در مورد شرایط امتحان و اینجور چیزا توضیح میده

بعد سوار ماشین میشین 😬 برای ما هر دفعه ۳ نفر رو سوار می‌کرد، توی یه مسیر هر قسمت یه نفر رانندگی می‌کرد

از ما همه رو نخواست، کلا در حد ۲-۳ دقیقه هستش ولی خیلییی حواست به قوانین باشه

موقع سوار و پیاده شدن هم حتما بیرون رو چک کن 🤦🏻‍♀️

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
ازتون پارک دوبلو دوفرمونو این چیزا هم خواست دیگ؟

آره دیگه، اصلش همیناست😁

به من گفت با دنده ۳ برو، بعد پارک دوبل رو گفت، بعدشم دنده عقب و به شدددت هم روی سرعت عکس‌العمل حساس بود، همینکه راه افتادم گفت برو دنده ۳ 😐😑 بعدشم سریع گفت پارک کن و دنده عقب برو

ولی دور ۲ فرمون رو ازم نخواست

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
من از سرهنگه نمیترسم ک😂 از اون دونفر پشتی میترسم فک کن اونا همه وارد دست فرمون عالی من ی مبتدی امات ...

😁😂

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست