2789
عنوان

جاری 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 30 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم جاریت چقدر گنگش بالاست... به نظرم از سر شوهرت بنداز که بهش توجه نشون بده ... 

عزیزم قبلا باهم حرف میزدن بعد دیگه شوهرم جوابای پیاماشو نمیداد اونم دیگه مزاحم نمیشه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

شما نقش هویج داشتی اون وسط؟😐🥕همون موقع که گفت چرا دوسم داری یچیزی میگفتی که حد خودشو بدونه،بیخودم عذاب وجدان و رودروایستی نداشته باش بقول خودت با سیاسته کاری میکنه که به خودت شک کنی نه به اون

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

عزیزم قبلا باهم حرف میزدن بعد دیگه شوهرم جوابای پیاماشو نمیداد اونم دیگه مزاحم نمیشه

باز معرفت شوهرت شما که کلا زدی توفاز خودآزاری

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
شما نقش هویج داشتی اون وسط؟😐🥕همون موقع که گفت چرا دوسم داری یچیزی میگفتی که حد خودشو بدونه،بیخودم ...

اخه میدونی میخاستم شک نکنن بهم که من مثلا ادم شکاکی هستم و بددلم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اخه میدونی میخاستم شک نکنن بهم که من مثلا ادم شکاکی هستم و بددلم

خوب اره اگه مستقیم برخورد کنی ممکنه جاریت بزنه زیرش و طبق معمول مظلوم نمایی کنه باید با سیاست از زندگیت بندازیش بیرون.ولی جدا خیلی مراقب این ادما باش از ظاهر اعتماد همه رو جلب میکنن

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

خوب اره اگه مستقیم برخورد کنی ممکنه جاریت بزنه زیرش و طبق معمول مظلوم نمایی کنه باید با سیاست از زند ...

جالب اینجاس خیلیم دخالت میکنه چند وقت پیش خونه خانواده شوهرم دیدمش بهم میگه چرا سقط میکنی علت سقطات رو دکترت نفهمید چیه و از این حرفا خانواده شوهرم همه چیه زندگیمو براش تعریف میکنن خیلی ناراحت میشم دوست ندارم چیزی از ما بدونن به شوهرم که میگم نگو گوش به حرفم نمیده