جاریم تو جشن عقدم با نفرت بهم نگاه میکرد و وسط جشن عقدم دخترشو برداشت و قهر کرد وخواست بره به بهونه اینکه دخترش فضوله که شوهرم اون موقع حواسش بهش بود میره دنبالش و دستشو میگیره میارتش داخل جالبم اینجاس با شوهرمن قبل از ازدواجم رابطه تلفنی داشتن زیاد و شوهرم زیاد به دیدنش و برادرزادش میرفت حتی چندبارم پیامای جاریمو دیدم تو گوشیه شوهرم همش حرفای عزیزم و دوستت دارم و دلم برات تنگ شده چرا نمیای دیگه پیشم از طرف جاریم دیدم یبارم جاریم داشت باهام تو واتساپ حرف میزد بهم گفت چرا نمیاد دیگه خونمون منم به شوهرم گفتم بهم گفت بش بگم وقت نمیکنم بیام ولی شمارو دوست دارم بعد جاریم گفت منو دوست داره بش بگو چرا منو دوست داره بعد شوهرم گفت چون مهربونی همین نمیدونم منظورش از این حرف چی بود که گفت چرا منو دوست داره وقتی تازه ازدواج کرده بودم همش ازم سوال میکرد میخای برا بارداری اقدام کنی بعد میگفت من بچه نمیخام من باردار شدم وقتی که خبر بارداریمو شنید یه ماه بعدش خودشم باردار شد من سقط شد خودش الان بچه دار شد بعضی وقتا هم که میومد خونمون همش نگاه به وسایلام میکرد مثلا یه چیز کوچیک که میخریدم زود میدید و ازم قیمت میگرفت که چند خریدم هرکاری میکردم اونم میکرد واقعا به چشم خودم دیدم که میگم خیلی بخاطر اینکاراش دلم ازش زده شد و دیڭه کلا شمارمو عوض کردم حس میکنم نداشته باشم بهتره جاریم هم از اوناس که خیلی سیاسیه و خودشو نشون نمیده همیشه بهم میگفت ابجی بنظرتون من کارم زشته که شمارمو عوض کردم نداشته باشه😑
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
شما نقش هویج داشتی اون وسط؟😐🥕همون موقع که گفت چرا دوسم داری یچیزی میگفتی که حد خودشو بدونه،بیخودم عذاب وجدان و رودروایستی نداشته باش بقول خودت با سیاسته کاری میکنه که به خودت شک کنی نه به اون
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
اخه میدونی میخاستم شک نکنن بهم که من مثلا ادم شکاکی هستم و بددلم
خوب اره اگه مستقیم برخورد کنی ممکنه جاریت بزنه زیرش و طبق معمول مظلوم نمایی کنه باید با سیاست از زندگیت بندازیش بیرون.ولی جدا خیلی مراقب این ادما باش از ظاهر اعتماد همه رو جلب میکنن
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
خوب اره اگه مستقیم برخورد کنی ممکنه جاریت بزنه زیرش و طبق معمول مظلوم نمایی کنه باید با سیاست از زند ...
جالب اینجاس خیلیم دخالت میکنه چند وقت پیش خونه خانواده شوهرم دیدمش بهم میگه چرا سقط میکنی علت سقطات رو دکترت نفهمید چیه و از این حرفا خانواده شوهرم همه چیه زندگیمو براش تعریف میکنن خیلی ناراحت میشم دوست ندارم چیزی از ما بدونن به شوهرم که میگم نگو گوش به حرفم نمیده
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍