2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست
یه دمنوش ارامش بخشی که دوست داری بخور ی پارچه رو‌گلاب بزن بذار کتار بالشتت بخواب فردا صبح خدا بزرگه

خیلی ممنونم ک انقد قشنگ راهنمایی میکنین ❤❤🤗متاسفانه اصلا خوابم نمیادش 😭😭😢💔 

متاسفانه همه ی دکترها درست تشخیص نمیدن امیدوارن هر کسی که درگیر بیماری هست خوب بشه 🙏🏻

ایشالا 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی از خدا میخوام حال هر چی بیماره خوب کنه ناراحتم کردی چون خودم سالها عذاب کشیدم ولی چیزی نی قابل ...

مادرم امروز اومد باهام دعوا کرد ک فلانی تو فلان فیلم اراده کردش از اتاقش اومد بیرون بعد تو نمیتونب ی دارو رو ترک کنی کلی دلم رو شکوندش منو درد ها و زنج های منو داره با یه فیلم کمدی طنز مقایسه میکنه واقعه مسخرس دلم به حاله خودم میسوزه 

بهونه جور شد برای این که منو نبره پیش دکتر 

دکترمم که تا ۳۰ ام کلا نیستش تا اون موقع باید ی جوری کنار بیام 

خیلی ممنونم ک انقد قشنگ راهنمایی میکنین ❤❤🤗متاسفانه اصلا خوابم نمیادش 😭😭😢💔 

قربونت عزیزم❤️

ارام بخش ضعیف مثل لورازپام یا اگزازپام یا مثلا دیفن هیدرامین و انتی عیستامین خواب اور نداری؟ی کم بخور فردا صبح همه چی بهتر میشه

اگه تهرانی برو بیمارستان طالقانی یا امام حسین،صبح زود برو از منشیش نوبت بگیر ی کم معطل میشی ولی کارت راه میفته

مادرم امروز اومد باهام دعوا کرد ک فلانی تو فلان فیلم اراده کردش از اتاقش اومد بیرون بعد تو نمیتونب ی ...

دیره عشقم،برو بگو داروهای قبلیتو حداقل یه پززشک عمومی برای همین چند روز بنویسه مجدد

میشه از علائم و مشخصات دو قطبی چند تاشو بگید آخه من به یه نفر مشکوکم 

دوقطبی دو تا حالت داره 

یه حالتش بسیار سرخوش و شاداب میشه طرف جوری ک حس میکنه کل دنیا رو بهش دادن سرحال شاداب و این حالت میتونه یک ماهم طول بکشه ولی امان از حالت افسردگبش ک مرگو جلو چشماش میبینه یادم ب اون شب های وحشتناکی میوفته ک تا خودده صبح زجه میزدم ولی هیچکس نبود ک ب دادمبرسه اون صبح هایی ک از شبش هم بد تر و درد اور تر بود کارم شده بود گریه ناله درد خودزنی جای تیغ روی دستم جیگر مادرمو اتیش میزد 

مادرم امروز اومد باهام دعوا کرد ک فلانی تو فلان فیلم اراده کردش از اتاقش اومد بیرون بعد تو نمیتونب ی ...

ب مامانت باید گفت یخورده بره اطلاعات راجب این بیماری کسب کنه.

چیزی نمونده تا سی ام امروزم بری دکتر سریع خوب نمیشی نترس تو ن اولین نفری ن اخرین نفر خیلیا این بیماری دارن و داشتن خوب شده