2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست
لیتیم میخوری؟حتما حتما حتما برو روانپزشک،اصلا داروهاتو قطع نکن پروتکل های درمانی فرق خاصی نداره اگ ...

اره اونم برام نوشته بود اسماشون از برم نیست ولی جعبه هاشو دارم بخوای میرم ی نگاه میندازم میگم 

من دوقطبی دارم خیلی زجر کشیدم خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه امیدوارم روز ها و شب های وحشتناکی رو تجربه ک ...

فکر کردم افسرگی دارین 

منم دوقطبی هستم کاملا حرفتون درسته دوقطبی بودن جزو اختلالاته با درمانی بسیار سخت 

کاملا درک میکنم 

چ داروهایی مصرف میکنین ؟من دپاکین و رسپیریدون

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون درسته ولی اینا اصولا موردای خیلی خیلی حاد باید تجویز بشه  موردایی ک من باهاشون مواجه شد ...

دو‌ قطبی نیاز به قرص داره حتی اگر تا آخر عمرش قرص بخوره 

شما فوبیای قرص داری 

و اینکه قرص زاناکس واقعا ترکش سخته معمولا دکترها نمیدن به مدت طولانی 

اصلا یکی از دلایلی که عمر انسان ها بیشتر شده به دلیل قرص هست نباید ترسید و درمان درست را باید ادامه داد به تجویز پزشک 

ببینید از دوز ۳۰۰ که نهایت دوز هست از ی نوع قرق که حالم رو خوب میکرد طی دوسال شد ۵۰ دوز و طی یک سال ...

قرص لازم نیست فقط درمان پزشکی لازمه برای افسردگی

چون دلیل دارن اکثرشون بی دلیل کسی افسرده نمیشه 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
اره اونم برام نوشته بود اسماشون از برم نیست ولی جعبه هاشو دارم بخوای میرم ی نگاه میندازم میگم 

اینا همه شون اصطلاحا پایدار کننده ی خلقن طبیعیه که با قطع کردن ناگهانیش اوضاعت بهم بریزه

تهران هستی؟

نه دکتر خوب هیچ وقت خواب اور و ارام بخش نمیده مثل دکتر من

دقیقا👏

دو‌ قطبی نیاز به قرص داره حتی اگر تا آخر عمرش قرص بخوره  شما فوبیای قرص داری  و اینکه قر ...

ن من خودم دو قطبی هستم میدونم ک بدون قرصا چ بلایی سر ادم و زندگیش میاد 

من فکر کردم ایشون افسرده هستن این دو کاملا جدان 

ب طور متوسط اکثر ادما افسردگی تجربه میکنن ب هر دلیل 

ولی دو قطبی جزو اختلاته ک دکتر من ب اشتبا تشخیص داده بود 

و این اشنباهش وضعو برام بدتر کرد 

بله خودش میگه دوقطبیه

من دو قطبی شدید داشتم دو بارم سابقه خودکشی اونقدر حالم بد بود ک تو جلسه مشاوره با صدای بلند میخندیدم و تموم بدنم میلرزید میترسم با نخوردن قرصا بازم به همون حال روز برگردم 

ن من خودم دو قطبی هستم میدونم ک بدون قرصا چ بلایی سر ادم و زندگیش میاد  من فکر کردم ایشون افسر ...

متاسفانه همه ی دکترها درست تشخیص نمیدن امیدوارن هر کسی که درگیر بیماری هست خوب بشه 🙏🏻

من دو قطبی شدید داشتم دو بارم سابقه خودکشی اونقدر حالم بد بود ک تو جلسه مشاوره با صدای بلند میخندیدم ...

حتما قرصایی ک دکتر بهت داره بگیر ب مصرفشون ادامه بده بدون تجویز دکتر هیچکدومو ناگهانی قطع نکن 

چک کن مشکل تیروییدم نداشته باشی 

من دو قطبی شدید داشتم دو بارم سابقه خودکشی اونقدر حالم بد بود ک تو جلسه مشاوره با صدای بلند میخندیدم ...

الهی از خدا میخوام حال هر چی بیماره خوب کنه ناراحتم کردی چون خودم سالها عذاب کشیدم ولی چیزی نی قابل کنترل نباشه دکترت رو قطع نکن