sanamkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 839 عنوان افسردگی شدید 371 بازدید | 52 پست افسردگی دارم هر کاری هم میکنم حالم خوب نمیشه دیگه ار این روزا خستع شدم از این شبا جونم ب لبم رسیده قرصام تموم شدن دکترمم جابه جا شده فعلا نیستش اینمم منتفی شده برام دعا کنین تا خوب بشم الان من باید خواب بودم ولی بدون دارو خوابم نمیبره اگه بتونم وابستگیم به داروهارو از بین ببرم قول مربضیم رو شکست دادم 1400/02/20 | 01:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dopamine عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2041 برو یهدکتر دیگه بگو داروهاتو تجدید نسخه کنه اگه مشکلی نداره تا پزشک خودت بیاد عزیزمامیدوارم زود خوب شی
احسان۲۲ عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 597 نزار دارو ها قطع شه که ترشحات مغزیت دوباره فعال میشن خواهشا برو داروهات رو بگیر دنبال دکتر باش از من گفتن
دژاوو_ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2489 میتونی با خدت تمرین کنی تعداد شو ب مرور زمان کمتر کنی قرصاتو؟ ...my fv singers are lynn and Remington
نازلی_بازمیگردد1 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3883 عزیزم افسردگی اصولا چیزیه ک دست خود ادمه و دکتر چیزی جز ارامبخش و خواب اور براش تجویز نمیکنه سعی کن خودت شاد باشی نقاشی بکش مشافرت برو (البته بعد کرونا)دوست پیدا کن با دوستت بگو بخند تا وقتی خودت ب خودت بقبولونی ک بیماری هیچکس نمیتونه کمکت کنه سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...
mahdisyyy عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 9434 منم بدون دارو خوابم نمیبره اگه خودکشی گناه نبود یک لحظه درنگ نمیکردم وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
sanamkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 839 قرص هاتو یک دفعه نباید قطع کنی خطرناکه . قرصام تموم شدن دکترم جابه جا شده مطبش امروز وقت ویزیت داشتیم شانسی فهمیدیم اینم شانس منه !
sanamkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 839 منم بدون دارو خوابم نمیبره اگه خودکشی گناه نبود یک لحظه درنگ نمیکردم همین الان ی فکرای چرتی داره رژه میره تو مغزم ولی جلوشو گرفتم
نازلی_بازمیگردد1 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3883 نزار دارو ها قطع شه که ترشحات مغزیت دوباره فعال میشن خواهشا برو داروهات رو بگیر دنبال دکتر باش از من ... نگین خواهشاااااا اینارو قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب درمان کنن سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...
نازلی_بازمیگردد1 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3883 قرص هاتو یک دفعه نباید قطع کنی خطرناکه . اینارو کی ب شما گفته؟ سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...
احسان۲۲ عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 597 نگین خواهشاااااا اینارو قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب ... من سالها دست و پنجه نرم کردم با تجربه گفتم ۷ سال هی قطع کردم بد تر شدم اخرش چند سال دکتر رو ادامه دادم تا خوب خوب شدم
dopamine عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2041 نگین خواهشاااااا اینارو قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب ... عزیژم اون روش ها اثرشون تدریجیه،در فاصله ای که اونا اثر کنن ممکنه بعضیا کاری دست خودشون بدنقرص ها باید به مرور با روش درست کنار گذاشته بشن اونم بعد از کنترل بیماری