2777
2789
عنوان

چند همسری

2210 بازدید | 116 پست

سلام دوستان تو شهر و منطقه ی ما تا حدودی ازدواج دوم انجام میشه و عادیه .

اکثر مردای اینجا هم پولدار و خفنن از هر لحاظ حمایت میکنند. خفن از لحاظ اخلاق و زن داری .

خواهش میکنم نپرسید کجا زندگی میکنم چون اصلا مهم نیست . چیزی که اینجا مهمه اینه که بدون قضاوت راهنماییم کنید .

چندماهه که با مردی آشنا شدم که خیلی آقای خوب و موجه ای بودن و همیشه با من برخورد خوب داشتن منم بهش وابسته شدم ازم خواستگاری کرده اما امروز متوجه شدم متاهله و سه تا بچه داره 😭😭😭😭😭😭.

من تحصیلاتم خوبه و شاغل یه جای دولتی ام اما فوقالعاده بی اعتماد بنفس و ساده. ایشون سوادش خیلی از من بالاتره و دفتر ازدواج داره و تو شهرمون خیلی شناخته شدست و مهمتر از هرچیز فوقالعاده با اعتمادبنفسه . از وقتی که فهمیدم متاهله همش گریه میکنم اما اون با اعتمادبنفسشدلعنتی فقط زبون میریزه و سعی در متقاعد کردند داره

الان غم بزرگی به دلم نشسته .😭😭😭😭

وای خدااا زنش چرا آخه اینطور شد

بخدا اگه زن نداشت سه تا بچه داشتنش برام مهم نبود اونقدر ک دوستش دارم و نمیتونم ازش دل بکنم اما یاد زنش میفتم گریه ام میگیره .

میگه خانمش میدونه که قصد تجدید فراش داره چون چند بار مطرحش کرد و یه بار سال ۹۸ به خواستگاری رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری میشه تو شهرتون شناخته شده باشه ولی متاهل بودنش اونم با سه تا بچه مخفی باشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چند سالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو ک دیگه همه چیو توجیه کردی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس