2777
2789
عنوان

چند همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 116 پست

میدونی چرا اینجوری شد؟

چون وقتی ینفر میخواد باهاتون آشنا بشه همون اول نمیگید با خانواده بیان برای آشنایی .خودتون خودسر آشنایی رو شروع میکنید

حالا شما که میگم شخص شما منظورم نیستا

کلا اکثر آدمایی که آسیب میبینن اینجوری جلو میرن

مرد سه بچه ای به چه دردی میخوره

حالا باید کلی خرج و هزینه کنی آسیبی که بهت زده جبران بشه چند ماه صبر کنی حالت خوب بشه

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنای شهرتون چقد زیر خفتن

ادم پراش از بعضی چیزا میریزه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣>> * نکته مهم:«هدف من از حضوردر اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث...پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن چون حوصلتو ندارم جواب بدم >> نکته دوم : اگه اشتباه تایپی دارم خودم میدونم فقط حال نداشتم پاکش کنم درستش کنم 😕پس انقد گیر نده خانومم😐🤌🏻

چه منطقه ی کثیفی زندگی میکنی

انسانیت وجود نداره اونجا

خودت و قانع نکن که بگی آره اینجا عادیه حالا منم یکیش

تو زندگی کسی و آوار نکن

البته من مطمئنم که به ما گوش نمیدی و میری ازدواج میکنی

ولی خب منتظر باش برای خوش آمد گویی به زن سوم

خودتو بدبخت نکن و با ویژگی های خوبی که اول تاپیکت گفتی خودتو گول نزن یک زن هیچ وقت نمی تونه مرد زندگیشو با کسی شریک بشه اگرم شد از اجبار شد

آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

اصلا توی کتم نمیره زن دوم کسی باشم اصلا

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

حمایت میکنن خفن از لحاظ اخلاق وزن داری خخخخ

نمردیم ومعنی خفن و حمایتو فهمیدیم

🤣🤣🤣🤣🙏

زایمان یک روند دردناک است به ویژه اگر فرد خودش را ب دنیا بیاورد آن هم در بزرگسالی...

در بهترین شرایط میشی نفر چهارم زندگیش، میتونی؟

تا همیشه اولویت بچه هاش هستن و بعد هم مادر بچه هاش و بعد تو اگر وقتی بمونه

❌راجب ✅راجع به. پادکست های جافکری، رواق و رادیو مرز میتونه به جهان بینی و شفاف شدن ذهنتون کمک بکنه 🙂♥️ کتاب های شش ستون عزت نفس، رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی و نیمه تاریک وجود بسیار کمک کننده بودند و من رو به آرامش موفقیت رسوندند.