2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
بخند مهم نیست،خوش باشید همیشه

حماقت بشر خندیدنی هم هست.

حس طمع تمام وجودتونو فرا گرفته انکارش میکنید و تهش کسایی که  احساس شمارو ندارن مسخره میکنین.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
خب دقیقا بخاطر همینه میخوام بی دردسر شرم از دنیا کم بشه ولی خب حتی میترسم کاری کنم ک تصادف کنم بخاطر ...

باید وقتش بشه عزیزم خودکشی خیلی عذاب داره اون دنیا بدتر از اینجا مطمئن باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان دکتره تو بیمارستان لقمان میگفت معمولا واسه موضوع های پیش و پا افتاده خودکشی میکنن و میگفت اگه قبلش یا بعدش برن روانپزشک که هیچ اگه نه انقدر میارنشون اینجا تا یه شب بمیرن

مطمئنم دل مادرمم با نبود من اروم تره

خود خواه نباش.....ب این فکر کن ک بعد از خودکشی دردی هزاران برابر بیشتر در انتظارت...از لحاظ دینی نمیگم فقط علمی هم ثابت شده...این دردی ک الان باهات با خودکشی از بین نمیره ب جهانی دیگه منتقل میشه و دردهای خیلی بیشتری بهش اضافه میشه....

اگه افکار خودکشی داری یا میخوای اقدام کنی حتما حتما شب و نصف شب برو کلینیک های روانپزشکی یا روز بود ...

اخرین بار ک پیش ی روانپزشک بودم به اصرار استادم گفت مثله یه عروسک زندگی میکنی و فقط میچرخی روحت مرده ولی من میخوام جسمم خلاص کنم

اینکه ازدواج کنی اینکه مدرک دکترا بگیری اینکه بچه دار شی. من با اینکه ۱۲ سالمه ولی بعضی وقتا به س ...

هنوز اول راهی بچه تو هنوز هیچی از این دنیای کثیف نمیدونی

حماقت بشر خندیدنی هم هست. حس طمع تمام وجودتونو فرا گرفته انکارش میکنید و تهش کسایی که  احساس ش ...

بنده هیچوقت به خودم جرات اینکارو نمیدم کسی که تو حال شماست و قضاوت کنم یا مسخره کنم اگر چنین برداشتی کردین معذرت میخوام و شما رو با افکارات خودتون تنها میذارم،به امید روزگار خوش براتون

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
اینکه ازدواج کنی اینکه مدرک دکترا بگیری اینکه بچه دار شی. من با اینکه ۱۲ سالمه ولی بعضی وقتا به س ...

ازدواج ؟😂😂😂 مرسی که خوبی های زندگی آگاهم نمودی😂😂😂واقعا الان دلت خوشه به ازدواج؟

بچه دار شدن؟ یعنی حاضری یه طفل معصوم رو وارد یه همچین دنیای بی برنامه و کثیفی بکنی؟

شرمنده اینایی که واسه شما خوشیه واسه ما مزخرفی بیش نیست؟

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
اگه بهتون تضمین بدم برید اونجا بخاطر خودکشی عاقب خیلییییی بدی دارین، آسا بیخیال میشین؟  تضمین ...

هیچ تضمینی نیست

اون دنیا عذاب رو خدا و اعمالت میدن اگا واقعا وجود داشته باشن

ولی این دنیا از عالم و ادم و حتی نفس هات زجر میکشی و عذاب میدنت

خولی ها فک میکنن ما چون بچه ایم هیچی نمیدونیم ولی اونا هستن ک نمیدونن ما از چیا با خبریم

اره عزیزم شما درست میکنی

ولی سنت واقعا واسه این سایت پایینه 

من با اینکه بچم خیلی چیزا رو میدونم 

و بعضی وقتا مامان و بابام بعضی چیزا رو وقتی برام فراهم نمیکنن خیلی ناراحت میشم و میخوام خودکشی کنم

فقط این نیست

بخاطر درسم بیشتر مایل ب خودکشی ام

درس خیلی منو اذیت میکنه  و مخصوصا معلمم