2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
من امیدمو خیلی وقته چال کردم اگه تا الان کاری نکردم فقط بخاطر اینه ک ابروی چندین و چند ساله ی خانواد ...

همین غم و اندوه خودت رو اون دنیا هم میبری 

اونجا ترد میشی و تو سیاهی و تنهاییت میمونی و همه کائنات سرزنشت میکنن

نکن اینکارو اینجا تموم میشه

اما اونجا همیشگیه

بنده هیچوقت به خودم جرات اینکارو نمیدم کسی که تو حال شماست و قضاوت کنم یا مسخره کنم اگر چنین برداشتی ...

قطعا ترک کنید.و منتظر باشین گیمتون تموم شه که به زندگی ابدیتون کنار جوی های پرآب در کنار حوری های آسمانی همراه با شراب و میوه هایی که تا بحال توی زمین دیده نشده برسید.

و طمع و حماقت انسان که هیچوقت پایانی نداره.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اینکه بچم خیلی چیزا رو میدونم  و بعضی وقتا مامان و بابام بعضی چیزا رو وقتی برام فراهم نم ...

پست پایینمو بخون 

این چیزا چیه میگین توبه کنین خدا جون یه فرصت بهمون داده 

چرا باید تباهش کنیم

من با اینکه بچم خیلی چیزا رو میدونم  و بعضی وقتا مامان و بابام بعضی چیزا رو وقتی برام فراهم نم ...

درس فقط یه بخش مسخره از زندگیه ک بعدا میفهمی کلا تباه شدی

بهش توجه نکن نمره پایینی ک الان میگیری وقتی به سن من برسی هیییچ اهمیتی نداره

والا من هیچی نمیدونم فقط میدونم ی روز خودمو میکشم و راحت میشم 

ن عزیزم با خودکشی هیچ راحتی در کار نیس

منم یه زمانی هر دفه بخاطر بیماری پسرم کم می آوردم میرفتم برا خودکشی اما از خدا میترسیدم باز دست میکشیدم بعد از خدا طلب صبر کردم خوشحالم که خدا نزاشت دست به همچین حماقتی بزنم خداروشکر که زنده ام

پسرم فوت شد دخترم دو روز بعدش به دنیا اومد

دخترمم همون بیماری پسرمو داره 

اما من دیگه اون آدم نیستم که زود پا پس بکشم کم صبر و تحمل باشم

بر عکس خدا بهم صبری داده همه تعجب میکنن با عشق به دخترم رسیدگی میکنم اصلا هم به خدا گله نمیکنم 

من راضیم به رضاش

هیچ تضمینی نیست اون دنیا عذاب رو خدا و اعمالت میدن اگا واقعا وجود داشته باشن ولی این دنیا از عالم ...

باور کن من تضمین میدم اینکارو نکن جان من. 

تا ابد پشیمون میمونی. 

این خوب نیس ازت خواهش میکنم 

پشیمون میشی باور کن. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ن عزیزم با خودکشی هیچ راحتی در کار نیس منم یه زمانی هر دفه بخاطر بیماری پسرم کم می آوردم میرفتم برا ...

میدونستید اگر دوباره بچه بیارید بچه این مریضی رو خواهد داشت؟

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند