2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست فقط دلبستگی دارن به دنیا دلشون خوشه ک ابدی باشه این دلخوشیا

یه زندگی جاودانه😂😂😂

واقعا باورم نمیشه کسی بخاطر همچین چیزی بخواد زندگی کنه😂😂😂

زندگی کنه چون میخواد تا ابد زندگی کنه.

چقدر بی مفهوم و احمقانه

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
دیشب داشتم گزارش های بیمارستان لقمانو میخوندم نوشته بود بعد مرگ جسدو میفرستن کالبدشکافی و بعد پلیس پ ...

خب دکتری ک گواهی فوت رو صادر میکنه حتما باید دلیل فوت رو بدونه؟

چیزی نیست فقط دلبستگی دارن به دنیا دلشون خوشه ک ابدی باشه این دلخوشیا

صحبتتو و قضاوتتو میذارم پای ناخوش بودنت

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

ببین همین که ابرو خانوادت مهمه یعنی نگرانی کسیکه زده سیم آخر اصلا ابرو و اینا سرش نمیشه ما یکی از فامیل خیلی دورمون جوون بود یه دختر ۳ ساله داشت از شوهرش جدا شده بود نصفه شب ۱۲۰ تا قرص فشار خون میخوره چند روز بستری بوده و تموم میکنه همه هم فهمیدن خودکشی بوده 

یه زندگی جاودانه😂😂😂 واقعا باورم نمیشه کسی بخاطر همچین چیزی بخواد زندگی کنه😂😂😂 زندگی کنه چون ...

بخند مهم نیست،خوش باشید همیشه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
ادما هر اتفاقیم براشون بیفته مجبورن به روزمره برگردن مجبورن صبح بیدار شن مجبورن غذا بخورن خرید کنن ...

بله منم اسم عمم بیاد گریه میکنم 

ولی اگر اسمش بیاد. کسی که مرده زیاد ازش یاد نمیشه تهش هفته ای یه دفعه پنجشنبه شب .

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
خب دکتری ک گواهی فوت رو صادر میکنه حتما باید دلیل فوت رو بدونه؟

میگفت پرونده های خودکشی حتما میره پزشکی قانونی 

وای میدونم حال روحیت خوب نیست من که حال روحیم خوب بود دیشب گزارش خبرنگارارو در مورد محوطه بیمارستان و حال و روز بیمارا و همراهاشون خوندم دلم ریش شد خیلی فضای بدی بود

میگفت طرف قرص برنج خورده و التماس میکنه نمیخوام بمیرم و...

باور کنید من خیلی وقت ها به خودکشی فک میکنم  و من فقط ۱۲ سالمه چون خیلی چیزا اذیتم میکنن

راستش من یکم مشکل اعصاب دارم و قرص میخورم با اینکه کوچیکم

مامانمم بام خوب رفتار میکنه ولی بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم و میخوام خودکشی کنم