2777
2789
عنوان

پای مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 13208 بازدید | 56 پست
رو تخته ناخوناشونو بگیر  بذار یه نیم ساعت یه ساعت تو اب بعد بشور بسته بندی کن  بعدشم ک ت ...

تو سوپ هم میتونی بریزی 

یا اینک ابش رو بریزی داخل ظرف مث ژله میشه بعد تو غذاها بریزی 

ولی میتونی هم مث ابگوشت آبشو نون بریزی بخوری خوشمزس

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
   خود مرغ چیه که پاش خاصیت داشته باشه

اگه بدونی پسر من چطوری میخوره دلت میخواد توام حداقل یه گاز بهش بزنی   انقدم بامزه استخوناشو تف میکنه بیرون شوت میشه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدونی پسر من چطوری میخوره دلت میخواد توام حداقل یه گاز بهش بزنی     انقدم بامزه استخون ...

ای جون ماشاالله. کلا خوش خوراکه؟😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی خوشمزش بخوری خوشت میاد کلیم خاصیت داره

اول تمیز بشور بعد به تعداد بریز داخل قابلمه اب بریز روش خواستی رب و زرد چوبه هم میتونی بریزی بعد که پخت بخورین ابش هم میتونی همینجوری بخورین یا باهاش سوپ درست کنی

ای جون ماشاالله. کلا خوش خوراکه؟😍

اره ماشالله خیلی خوش خوراکه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نمیدونی چجوری درست میکنن؟

نه دروغ چرا خونه خودشون درست میکنن میارن من اصلا ندیدم چون بدم میاد ازش