2777
2789
عنوان

پای مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 13199 بازدید | 56 پست
من که دوست دارم. مگه بقیه ی مرغ خیلی قابل خوردنه؟ مثل خیلی چیزای دیگه که ممکنه یکی دوست داشته باشه ی ...

بله نوش جونتون دوست دارید

نه منظورم اینکه غزروفه گوشته چیه چه مدلیه کجاش خوردنیه مثل پاچه‌گوسفنده؟

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
بله نوش جونتون دوست دارید نه منظورم اینکه غزروفه گوشته چیه چه مدلیه کجاش خوردنیه مثل پاچه‌گوسفنده؟

اره مثل پاچه گوسفنده ولی پوستش اون مدلی نیست. من کله پاچپ خیلی دوست دارم ولی کامل پوستشو جدا میکنم اونو نمیخورم

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مثل پاچه گوسفنده ولی پوستش اون مدلی نیست. من کله پاچپ خیلی دوست دارم ولی کامل پوستشو جدا میکنم ا ...

چه جالب من هشتپا خوردم ولی پای مرغ میترسم ازش امتحان کنم😂

به نظرم خاصیتی نداره  همش آشغاله هورمونه

منبع کلاژن هست

در موردش سرچ کنید

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

استاتر شوهرم درپی حادثه ای افتادرودست خودش چون وزنش زیاده مچش خرد خالص شدرسوندیم بیمارستان جراحی شد

بعد واسه مراحل فیزیوتراپی میبردم پیش دکتری که تواتحادیه  آلمان هییت مدیره بود ازخواهش کردم بهترین قرص رو برام معرفی کنه واسه خوب شدن مچش

گفت خانوم بهترین قرص ودرمانی که میتونم برات معرفی کنم پای مرغه بپز تو آب بده بخوره 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
هشت پا خوردی نترسیدی از پای مرغ می‌ترسی؟؟ 

خوشمزه و گوگولی بودددد یه بافت جالبی داشت ترسناک نبود پاهاش تیکه شده بود سرش نبود 😍

ولی پای مرغ انگشتاش هست کف پاش وییی😶😶😶😶😶

استاتر شوهرم درپی حادثه ای افتادرودست خودش چون وزنش زیاده مچش خرد خالص شدرسوندیم بیمارستان جراحی شد ...

چه جالب حتما امتحان میکنم ببینم چه مزه ای میده 

تو اینترنت هم چیزای خوبی نوشته بود راجبش 

خیلی از دوستان هم اینجا راضی بودن 

خوشمزه و گوگولی بودددد یه بافت جالبی داشت ترسناک نبود پاهاش تیکه شده بود سرش نبود 😍 ولی پای مرغ ان ...

اخه اون رو پخته و اماده گذاشتن جلوت گفتن بخور 😂🤣

ولی پای مرغ رو خودت درست میکنی 

اینم بده کسه دیگه درشت کنه صددرصد میخوریش😁

اخه اون رو پخته و اماده گذاشتن جلوت گفتن بخور 😂🤣 ولی پای مرغ رو خودت درست میکنی  اینم بده ک ...

اونجوری میخورم شاااید ولی ناخوناشو خودم بگیرم عمرا نگاهشم نمیکنم چه برسه بخورم😂