2777
2789
عنوان

پای مرغ

13203 بازدید | 56 پست

دوستان شوهرم پای مرغ خریده برا اولین بار تو نت زده دیده کلسیم و ویتامین دی داره رفته گرفته 😐

چندشم میشه نگاش میکنم 😬

چجوری درست میکنن ؟چجوری باید بشورمش ؟

ناخوناشو باید بگیرم 🤮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گرفتم ریختم بیرون نتونستم بخورم

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

وای پسر من عاشقشه انقد بامزه میخوره که بابام فقط به عشق خوردنش براش پای مرغ میخره خودشم درست میکنه من تاحالا درست نکردم ولی خیلی خاصیت داره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ناخن هاشو بگیر بشورش با آب پوند تا پیاز درسته سیر چوب دارچین بذار رو گاز زیرشو کم کن 

پنج شیش ساعته آماده میشه ابش رو بذار سرد شه مث ژله میشه خردش کن بذار غریزر تو غذاهات استفاده کن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

رو تخته ناخوناشونو بگیر 

بذار یه نیم ساعت یه ساعت تو اب بعد بشور بسته بندی کن 

بعدشم ک تو یه قابلمه بذار با شعله کم چن ساعت بپزه همراه با نمک فلفل و زردچوبه و پیاز و یه دونه سیر 

من یکمم رب میزنم برا رنگش 

ابش ک کم و غلیظ شد خوبه برا خوردن 

برا استخون خیلی مقویه 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 

من ی بار خریدم درسیدم عالی بود یادم نی چجوری از نت بود🤣ابشم مدل ژله بست تیکه تکیه کردم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر ک توی سوپ و لوبیاپلو و دمی گوجه بندازم خیلی خوشمزه بود

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

من تمیزو اماده هاشو میخرم از پوست ادم تمیزتره😆 

مثل کله پاچه حالت چسبناکی داره ولی فوق العاده خوشمزس ...منم تا پارسال دوست نداشتم ی بار شانسی پختم برای شوهرم حالا خودم بیشتر دوس دارم تا شوهرم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

پیاز رو درشت خرد کن با یه کوچولو کره و زردچوبه یه کم تف بده بعد آبش کن و پاها رو بریز داخلش تا بپزه. خودش خیلی خوشمزه ست

آبش برای سوپ عالیه👌👌👌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اول ناخوناشو بگیر وتمیز بشور.بعد پیازداغ کن واونا رو تفت بده ویکم سیب زمینی هم خرد کن بریز با ادویه وبعد آب بریز بذار دو سه ساعتی بپزه.

سوپ هم میتونی درست کنی

یکی باهاش استانبولی هم درست کرده بود،جالب بود