2777
2789
عنوان

راه حل چاقی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 154 پست
فدات مهربون..یه چیز دیگه میتونم بگم من تیرویید دارم و سیب زمینی برام ضرر داره به درک بگیرم و بخورم؟

نمیدونم پس هر روز نخور شیر کاکائو بخور از این بزرگا کلشو بخوری ۸۰۰ کالری داره و پلو و برنج و اینا بخور 

ولی منم کم کاری تیروئید داشتم هر روز خوردم چیزیم نشد

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز متوجه نشدم ولی اره کرفسو نصب کن قد و وزنتو میخواد بهش که گفتی ی میزان کالری میده بهت از اون بای ...

اره خوب مکمل برا اشتها نوشته 🤪 الان شات از برنامه هم میدم، نمیدونم چجوریه 

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
نمیدونم پس هر روز نخور شیر کاکائو بخور از این بزرگا کلشو بخوری ۸۰۰ کالری داره و پلو و برنج و اینا بخ ...

عه توام کم کاری داری پس میخورم عزیزم اخه کاکوئو هم واسن ضرر داره😆😆😆😆🤣🤣۱۹سالمه ولی هم تیرویید دارم هم کیست سینه تیروئید واسه کیستم ضرر داره.

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
نمیدونم پس هر روز نخور شیر کاکائو بخور از این بزرگا کلشو بخوری ۸۰۰ کالری داره و پلو و برنج و اینا بخ ...

عزیزم من نمیدونم غذایی که میخورم چقد کالری داره که

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عه توام کم کاری داری پس میخورم عزیزم اخه کاکوئو هم واسن ضرر داره😆😆😆😆🤣🤣۱۹سالمه ولی هم تیرویید د ...

نمیدونم عزیزم پس نخور شاید واست ضرر داشته باشه

والا اگه بخوای اصولی پیش بری که بعد ۳ ۴ سال به نتیجه دلخواهت میرسی منم که زیاد تو قید و بند این چیزا نیستم 

نمیدونم عزیزم پس نخور شاید واست ضرر داشته باشه والا اگه بخوای اصولی پیش بری که بعد ۳ ۴ سال به نتیجه ...

عزیزم میگم من نمیدونم غذایی که میخورم چقد کالری داره شما خودت از کجا میفهمیدی

من تنام چیزای چاقی رو امتحان کردم .سیپرو .دگزا.پودر رویال .و....از نوجوانی تا ۳۰ سالگی ۴۸ کیلو بودم دیگه الان دوسالی میشه یه پودر دست ساز از عطاری گرفتم با یه قرص شدم ۵۰ و خورده ای و الانام ۶۰ .ولی شکم دراوردم خیلی بدم میاد انگار خار توچشمم.

عزیزم من نمیدونم غذایی که میخورم چقد کالری داره که

وارد کن تو برنامه بهت میگه 

مثلا سیب زمینی   و خلالی خورد کن  سرخ کن بعد که میخوریشون بشمارسون و تو برنامه وارد کن خودش میگه

من تنام چیزای چاقی رو امتحان کردم .سیپرو .دگزا.پودر رویال .و....از نوجوانی تا ۳۰ سالگی ۴۸ کیلو بودم ...

خب واس شکم میتونی حلقه بزنی خوبه تاثیر داره 

عزیزم میگم من نمیدونم غذایی که میخورم چقد کالری داره شما خودت از کجا میفهمیدی

ببخشید بازم متوجه نشدم 😟 خب منم نمیفهمیدم که تو برنامه وارد میکردم

قد و وزنتو وارد کن بهت یه عدد میده بعد غذاهارو وارد کن کالری از اون عدد باید بالا باشه