2821
2789
عنوان

راه حل چاقی 😂

1563 بازدید | 154 پست

واااای خیلی خوشحالم😍 توی این ماه رمضون تلاش کردم وزنم بالا بره 😍😍

دیروز وزن کردم دیدم بعلللله از استپ وزنی خارج شدم، چون ی مدت وزنم استپ زده بود 

حالا اگ گفتید چقدددد، افزایش وزن داشتم😍، 

فقط و فقط 200 گرم😐😂😂😂

خدای خود را بسی شاکرم 🤲🏻😂ک اندکی وزن بهم داد ک بگه در نا امیدی بسی امید است، و میتونم اندک اندک وانگهی چاقالو شوم😂 (یعنی ب وزن ایده آلم برسم ) 

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص مخمر ابجو بخور اشتهات باز میشه‌چاق میشی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
سیپرو بخور چاق میشی منم خوردم

چی هس

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

😥😭حالا من باید لاغر بشم ، خوش به حالتتتتت

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
بیا من بهت ۵ کیلو بدم

بده به من ههه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

دور از شوخی یه برنامه کالری شمار نصب کن کالری مصرفیتو وارد کن من اینجوری چاق شدم تو ۳ ماه ۲۰ کیلو وزن گرفتم

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز