2777
2789
عنوان

راه حل چاقی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 154 پست
شیره انگور بخور و قرص زینک لامصباا عجببببب اشتها رو باز میکنننن

قرص زینک اصلارو من اثر نداره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ميخام صورتم پر شه

منم دوس دارم سیب زمینی اب پز بخور

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
من ميخام صورتم پر شه

خانم خوب هیچوخت تو ی مواد غذایی میخوری نمیاد همش بره ب صورتت ب کل بدنتم میره هرکی میگ فلان چیزو بخور فقد صورتت چاق میشه دروغ محضه

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
دور از شوخی یه برنامه کالری شمار نصب کن کالری مصرفیتو وارد کن من اینجوری چاق شدم تو ۳ ماه ۲۰ کیلو وز ...

اسم برنامه رو میگی

اون 200 گرمم حتما لباس زیرات بودن😄😄😄

😂😂😂ن نه، بزا همین اندک امیدی ک دارم بمونه برام

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
دور از شوخی یه برنامه کالری شمار نصب کن کالری مصرفیتو وارد کن من اینجوری چاق شدم تو ۳ ماه ۲۰ کیلو وز ...

چجوری اخه 20.کیلووووووووووووووو؟با کدوم برنامه؟ 

رژیم بگیر اولش سخته ولی لاغرمیشی

دارم میگیرم😥

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اسم برنامه رو میگی

من با کرفس چاق شدم

بشقاب بنظرم زیاد کالری هارو درست حساب نمیکرد

زیره هم نتی بود خوشم نیومد

ولی از کرفس خیلی راضی بودم

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤

چه اراده ای داشتی

چجوری اخه 20.کیلووووووووووووووو؟با کدوم برنامه؟ 

برنامه کرفس

تازه شاید الان چاق تر شده باشم زیاد وزن نگرفتم به کالری مصرفیت ربط داره هر چی بیشتر بخوری بیشتر وزن میگیری

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤
من با کرفس چاق شدم بشقاب بنظرم زیاد کالری هارو درست حساب نمیکرد زیره هم نتی بود خوشم نیومد ولی از ...

چجوری چاق شدی هرچی میخوردی اونجا مینوشتی؟

برنامه کرفس تازه شاید الان چاق تر شده باشم زیاد وزن نگرفتم به کالری مصرفیت ربط داره هر چی بیشتر بخو ...

چن بودی چن شدی؟

برنامه کرفس تازه شاید الان چاق تر شده باشم زیاد وزن نگرفتم به کالری مصرفیت ربط داره هر چی بیشتر بخو ...

واقعا جدی میگی؟