2777
2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 37 پست

چند سالته عزیزم ؟ شما زشت نیستی فقط اعتماد به نفس نداری این حرفا چیه بابا دنیا دوروزه سعی کن لذت ببری از زندگی کاری که خوشحالت میکنه انجام بده ورزش یا درس یا هنر برو دنبالش

میگن حضرت زهرا برای دخترای زشت دعای مخصوص کرده و حتما همشون خوشبخت میشن

اولا که مطمئنم تو زشت نیستی فقط اعتماد به نفس نداری بعدم اگر زشت هم باشی حتما خوشبخت میشی

خدایا صدایت میکنم چون در این دنیا دیگر صدا به صدایی نمیرسد،اما تو شنوایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو عزت نفست کار کن هیچکس زشت نیست من قبلا فکر میکردم زشتم حتی سه ماه افسردگی گرفتم و بیرون نرفتم اما بعدش که خوب شدم هر چی خودمو تو اینه دیدم بیشتر ذوق کردم که چقدر خوشگلم زشت بودن تو ذهنت هست نه تو واقعیتت ذهنت رو تغییر بده وقتی عزت نفست بره بالا اون موقع میبینی چقدر خوشگلی و چقدر زیبایی هایی داری که قبلا نمیدیدیشون

همه ما ها زشتیم هممون!! ولی دلیل نمیشه متونی زیبا باشی! به جای تاسف خوردن شاید بهتره سعی کنی زیبا باشی نه فقط چهره بلکه طرز فکر کردنت، رفتارت و همه ی چیزا دیگه ؛ تا زشتی وجود نداشته باشه زیبایی اصلا معنایی نداره ! ؛ یکم سعی کن عمیق تر به حرفای خودت فکر کنی ، آدما رو هم زود قضاوت نکن حتی اگه اونا زود قضاوتت میکنن ؛ 

نصیحت نبود فقط ذهنیت خودمو بهت گفتم 

به نقاط مثبتت دیگت نگاه کن.. ببین تو چه زمینه ای استعداد داری یا به چی علاقه داری؟؟

شاید از نظر خودت چهره خوبی نداری و این فکر اشتباه خودت هست و اعتماد بنفست اومده پایین

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

سارینایی؟:/

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

الان میگه زشت

عکس میزاره حوری و پری

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

هیچکس تو این دنیا بی نقص نیست 

چه ظاهری چه باطنی

تمام این عکسایی ک توی اینستاگرام و فضای مجازی میبینی

هزاران عمل و میکاپ و فتوشاپ روشون کار شده

کسایی که فقط برای چهره شون طرفدار پیدا میکنن و کلی روی چهره شون و عکساشون کار شده! 

پس خودت رو دوست داشته باش:)

اسی میخواد عکس بزارع؟؟

شایعس باور نکن و امید مبندو برو تایپیکای بعدی جانمونی خواهر

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

عزیزم هر جوری که خودت درباره خودت فکرکنی نردم خم همنوجوری باهات رفتار میکنن پس خودتو دوس داشته باش اعتمادبنفس داشته باش 

مثلا منو ببین اسم کاربریمو چی گذاشتم

بقران قبلا احساس میکردم زشت ترین ادم دنیام ولی نظرمو تغییردادم