2777
2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 37 پست
این رو ببین کیمیا حسینیه عکس قبل و بعد عملشو ببین! چقدر تغییر کرده!

دروغ ؟؟😧

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باش وقتی خودت خودتو دوست نداری چه انتظاری از خانوادت؟زیبایی کاملا سلیقه ای هست و حتی اگه فکر می که واقعا استاندار هارم نداری برو ببین چقدر انسان با قیافه های عادی یا زشت که به نظرم آدم زشت وجود ندارد چه کارای بزرگی کردن یا معروفن مثلا کاردی بی خواننده کلی معروفه و بدنش عمله و قیافش خییییییلی عادیه خودش اینارو میگه و اعتماد به نفس داره کاری با شخصیتش و کاراش ندارم البته ولی از لحاظ اعتماد به نفس به نظرم باید تحسین شه یا مثلا خیلی از زنان بزرگ که با قیافه های عادی کلی تاثیر گذارن تو باید طرز فکر تو بزرگ کنی عزیزم

این رو ببین کیمیا حسینیه عکس قبل و بعد عملشو ببین! چقدر تغییر کرده!

کلا تغییر هویت داده دکترش کی بوده 

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
دروغ چی دارم بگم واقعا

خیلی عوض شده واقعا پول چه کارا که نمیکنه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
میگن حضرت زهرا برای دخترای زشت دعای مخصوص کرده و حتما همشون خوشبخت میشن اولا که مطمئنم تو زشت نیستی ...

هیچکس زشت نیس 

من خودم چند ماهی بود که اعتماد به نفسمو از دست داده بودم به خاطر اینکه هی تو  فضای مجازی عکس کساییو میدیدم ک بی نقص بودن