2777
2789
عنوان

زشتم

1444 بازدید | 37 پست

سلام دوستان اگه بخوام از مشکلاتم بگم باید تا صب حرف بزنم فقط خیلی دلم گرفته بخاطر زشت بودنم کسی حاضر نیست با من زندگی کنه آدم بداخلاقی نیستم ولی حتما تو سرنوشتمه تنها زندگی کنم افسردگی گرفتم اینقد اومدن خواستگاری پشت سرشونم نگاه نکردن نمیگم که دلم میخواد ازدواج کنم یه زمانی آرزو داشتم ازدواج کنم ولی الان دیگه امیدی ندارم فقط ای کاش خدا خودش جونمو بگیره از خودکشی میترسم گناهه توروخدا برام دعا کنید دلم آروم بشه میخوام قرص اعصاب مصرف کنم برادرم بهم میگه برو خونه اجاره کن اینجا نمون دیگه من حتی خانواده مم منو نمیخوان خدایا ای کاش من پسر بودم باور کنید آدم بدی نیستم فقط افسرده شدم با هیچ پسریم نبودم برام دعا کنید فقط اینجا میتونستم درددل کنم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قلبت خوشگله....

نبینم غصه بخوریا دورت بگردم من....

بیا بغلم‌اروم شی...

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

زشت نیستی مطمعنم

زشت منم مننننن

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

برو روانشناس روی عزت نفست کار کن بقیه چیزا با پول اوکی میشه

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

عزیزم به خودت برس منم یه وقتایی نگاه آینه میکنم دلم میگیره میگم چرا همه خوشگلتر از منن ولی یه کم که به خودم میرسم میبینم چقدر فرق کرده روحیه میگیرم.برو دنبال یه کاری سرت مشغول میشه وارد جامعه میشی مخصوصا کارهای آرایشگری روحیه داره

عزیزم الان دیگه زشت بودن معنایی نداره بخدااگه خیلی ازدخترای خوشگل توخیابونوبشوری میشن مث جن به عینه دیدم که میگم اگه دستت توجیب خودته یکم به ظاهرت برس ومهم ترازاون اعتمادبه نفس داشته باش