2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر چاقیم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 82586 بازدید | 1089 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ کیلو 

یا قمر بنی هاشم اخه چرااااا انقددد

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
آره منم باشم ناراحت میشم، یه چیزی که طرف دست خودش نیست هیچی، اما خوردن خب دست خود آدم دیگه، میشه کنت ...

بخدااصن دست خودم نیست خیلی دوس دارم لاغرشم ولی نمیتونم اراده ندارم حتی جلو اینه نمیرم انقد از خودم بدم اومده ولی ارادم ضعیفه نمیتونم لعنت ب من 😭

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
عجب جالب این بود همه هم‌گفتن منطقیه😂 منطقتون چیه دقیقا؟ یه تاپیک دیگه بود خانومه گفته بود شوهرم ...

اونی که تو اون تاپیک گفته حق داره خودش مثل اون اقا بوده نه اون منطقیه نه این اگه استارتر از اول چاق بود حق با نامزدش نبود اگه بی دلیل چاق میشد حق با نامزدش نبود ولی اینجا مقصر خودشه که میگی خودمو ول کردم همش فست فود میخورم و ۲۰ کیلو چاق شده شما که میگی دست به هیکلت نزن واسه ادم مجرد خوبه کسی که متاهل باید ظاهرشو همسرشم بپسنده چه مرد چه زن هیج فرقی نداره هیچکس نمیتونه با کسی که ظاهرشو دوست نداره زندگی کنه 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
وا چ بی منطق!!!! ممکنه 100تا تغییر دیگه تو ظاهر شما بوجود بیاد مثلا صورتت جوش بزنه یا چشمت ضعیف شه ...

شما الان خیلی منطق دارید که چاق شدن رو با ریزش مو و جوش زدن یکی میدونید .؟ 

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......