2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر چاقیم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 82586 بازدید | 1089 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر چاقیت نیست بخاطر نادیده گرفتن علایقش هست فکر میکنه برات مهم نیست حداقل ادای رژیم گرفتنو دربیار ورزش کن ببینه تلاش میکنی. دوستان انقدر از شوهر و زندگیش زده اش نکنید

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

قد ووزنت چقدره

وچند کیلو اضافه وزن داشتید تو دوران عقدتون؟

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 

اگه چاقیت دلیل خاصی داشته دقیق براش دلیلش رو توضیح بده. گاهی وقتا آدمهای غیر چاق، چاقها رو درک نمی‌کنن پس تو براش توضیح بده تا دلیلش رو درک کنه. 

از طرفی بهش بگو اگه ظاهر من برات اهمیت داره سعی نکن با رفتارت به من استرس وارد کنی. استرس داشتم باعث ترشح هورمون کورتیزول می‌شه که چاق کننده‌ست. 

بگو برات یه شرایط مساعد رو فراهم کنه تا تو هم آرامش داشته باشی و در آرامش وزن کم کنی.

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
ارادم خیلی ضعیف شده نمیدونم چرا طاقت گشنگی ندارم تااخر شب خوب رعایت میکنم اخر شب گشنم میشه میرم خورا ...

میشه قدو‌وزنتو بهم بگی؟ 

بزرگترین اشتباهت اینه روزا به خودت خیلی سختی میدی و حریص میشی این باعث میشه شبا پرخوری کنی

به نظرم غذاتو در حد تعادل بخور 

نمیدونم کلا بیخیال خودم شدم هی فست فود و خوراکی و این چیزا اصن ارادمم خیلی ضعیف شده خودمم خیلی میخوا ...

شوهر میکنید خیالتون راحت میشه مو رو کوتاه میکنید هیکلو پهن   واقعا حق داره شوهرت

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند ... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم ...

من حقو بهش میدم چون شما هنوز نامزدید میگی خیلی چاق شدی خب اونم زن چاق دوست نداره مثل خیلی از زنا که مرد چاق دوست ندارن باز اگه یه چندسال گذشته بود یه چیزی

اینا که میگن نباید جسمت براش مهم باشه فقط شعاره زنو مرد هردو باید ظاهر همو بپسندن البتع اینکه قهر کرده به نظرم مسخرس باید کمکت کنه تشویقت کنه تا لاغر شی شایدم خیلی گفته دیده توجه نمیکنی قهر کرده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن