2777
2789
عنوان

فیلم احضار😢

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=189650446]ووووووییییییی آره ولی دختره مائده خوشگله خدایی[/QUOT وای خدا کجاش خوشگله آخه

خیلی جذبه داره

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
خیلی نازه و دلنشینه چهرش اون برادرزاده مینو خانم هم

آره

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
😕بنظرتون کامرانی چیکارمیکنه تواتاق نخوره مائده رو🤮

ن فک کنم میکشش

خ مسخره س سوتی خ زیاد داره دیروز پدر فرهاد سوییچ ماشین فرهاد رو داد بره بیاره ماشین رو امروز فرهاد خودش ذفته بود ماشین رو بیاره یا گوشی زهره رو دزدیدن کیف رو پسره پس گرفت حالا زهره میگف تو کیفم چیزی نبود مدارک و کارت بود که میگیرم مهم نیست انگار کیف رو یادشون رفته بود که پس گرفتن

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
من احساس نمیکنم که شیطان باشه اخه شیطان که خوبه ادمو نمیخواد بعدشم قرمزی صورتش بیشتر الکیه . برا و ...

ب نظر من شیطانه ولی استرس دارم ببینم مائده رو چی میکنه😭

😕بنظرتون کامرانی چیکارمیکنه تواتاق نخوره مائده رو🤮

بنظر من ازش ناراحت بود ک دیر رفته اونجا.. برا همین قرمز شده بود نه اینکه شیطان باشه!

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
من احساس نمیکنم که شیطان باشه اخه شیطان که خوبه ادمو نمیخواد بعدشم قرمزی صورتش بیشتر الکیه . برا و ...

شیطانه روح نیس چون از مرگ بد میگف به مینو دو بهم زنی میکنه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
خ مسخره س سوتی خ زیاد داره دیروز پدر فرهاد سوییچ ماشین فرهاد رو داد بره بیاره ماشین رو امروز فرهاد خ ...

😂😂😂چ دقتی

شیطانه روح نیس چون از مرگ بد میگف به مینو دو بهم زنی میکنه

وااایی خدا یعنی چی میشه کاشکی اینجاشو نشون میداد😐