2777
2789
عنوان

فیلم احضار😢

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست
هیچی میشینه حرف میزنه خواستن یه کم هیجان بدن مثلا

فک کنم چیزی ب بکنه نفرت تو چشاشو ندیدی

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
والا همش میبینم حرص میخورم خ ضعیفه فیلمنامه ش

انقد ترسناکه کسی ب این چیزا دقت نمیکنه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامرانی روح نیست؟؟؟؟؟؟؟

نه همش از اون قبری که رفتن بعد اون شیطان اومد حتی مینو هم بلد نبود احضار کنن از وقتی اینا رفتن پیشش تونسته با کامرانی ارتباط بگیره کامرانی همون شیطانه که تو ظاهر اون اومده من میکم قبری که رفتن از اونجا هست هر چی هست

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
نه همش از اون قبری که رفتن بعد اون شیطان اومد حتی مینو هم بلد نبود احضار کنن از وقتی اینا رفتن پیشش ...

چی بگم والا این فیلما آدمو از استرس میکشن ولی خوشم از هیجانش میاد

فک کنم چیزی ب بکنه نفرت تو چشاشو ندیدی

من خونه تنهام چشامو بستم نبینم ترسیدم شب خوابم نبره پسرم دید چهار سالشه همین که مثبت چهارده میاد میگه مامان نبین خودش میبینع میخندع میگه کحاش نرسناکع

نه عزیزم شیطانه در ظاهر روح روح بعد از مرگ هییییچ گونه تعلقی به دنیا نداره این دیگه از ساده ترین م ...

منم تعجب کردم

من خونه تنهام چشامو بستم نبینم ترسیدم شب خوابم نبره پسرم دید چهار سالشه همین که مثبت چهارده میاد میگ ...

😂😂😂😂

انقد ترسناکه کسی ب این چیزا دقت نمیکنه

ترسناک نیست بیشتر مسخره س ولی تنها باشم نمیبینم چون خ ترسوام ولی شوهرم پیشم باشه میبینم خندع م میگیره تا ترس

خسته نباشی 

میگم نکنه جن باشه کامرانی

شیطان از اجنه هست

شما چقد چیز میدونین🤣🤣والا من تا الان خانوادم نذاشتن راجع ب این چیزا بدونم 😂

ب نظرم روح کامرانی دیگه سرگردانه تو این دنیا بعد کسی نیست برش گردونه آخرشم مینو رو میگیرن

ایشالله خوشبخت شن😂😂😂

عشق وجود داردفقط بعضی ها مث آيدامی‌مانندشاملو می‌سازندبعضی ها هم مثل ثريامی‌روندشهریار را ميكُشند ...