sarazar مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان فیلم احضار😢 | مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست کیا میبیننش😭 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/02/18 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 هیچی میشینه حرف میزنه خواستن یه کم هیجان بدن مثلا فک کنم چیزی ب بکنه نفرت تو چشاشو ندیدی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 والا همش میبینم حرص میخورم خ ضعیفه فیلمنامه ش انقد ترسناکه کسی ب این چیزا دقت نمیکنه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
نیلوووو عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 8507 کامرانی روح نیست؟؟؟؟؟؟؟ نه همش از اون قبری که رفتن بعد اون شیطان اومد حتی مینو هم بلد نبود احضار کنن از وقتی اینا رفتن پیشش تونسته با کامرانی ارتباط بگیره کامرانی همون شیطانه که تو ظاهر اون اومده من میکم قبری که رفتن از اونجا هست هر چی هست غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 نه همش از اون قبری که رفتن بعد اون شیطان اومد حتی مینو هم بلد نبود احضار کنن از وقتی اینا رفتن پیشش ... چی بگم والا این فیلما آدمو از استرس میکشن ولی خوشم از هیجانش میاد به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
بانو_آسمانی عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1808 کامرانی روح نیست؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیزم شیطانه در ظاهر روحروح بعد از مرگ هییییچ گونه تعلقی به دنیا ندارهاین دیگه از ساده ترین مسائلیه که همه درباره بعد از مرگ میدونند
نیلوووو عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 8507 فک کنم چیزی ب بکنه نفرت تو چشاشو ندیدی من خونه تنهام چشامو بستم نبینم ترسیدم شب خوابم نبره پسرم دید چهار سالشه همین که مثبت چهارده میاد میگه مامان نبین خودش میبینع میخندع میگه کحاش نرسناکع غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 نه عزیزم شیطانه در ظاهر روح روح بعد از مرگ هییییچ گونه تعلقی به دنیا نداره این دیگه از ساده ترین م ... منم تعجب کردم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من خونه تنهام چشامو بستم نبینم ترسیدم شب خوابم نبره پسرم دید چهار سالشه همین که مثبت چهارده میاد میگ ... 😂😂😂😂 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
نیلوووو عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 8507 انقد ترسناکه کسی ب این چیزا دقت نمیکنه ترسناک نیست بیشتر مسخره س ولی تنها باشم نمیبینم چون خ ترسوام ولی شوهرم پیشم باشه میبینم خندع م میگیره تا ترس غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
بانو_آسمانی عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1808 ترسناک نیست بیشتر مسخره س ولی تنها باشم نمیبینم چون خ ترسوام ولی شوهرم پیشم باشه میبینم خندع م میگیر ... خسته نباشی
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خسته نباشی میگم نکنه جن باشه کامرانی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 شیطان از اجنه هست شما چقد چیز میدونین🤣🤣والا من تا الان خانوادم نذاشتن راجع ب این چیزا بدونم 😂 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
بانو_آسمانی عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1808 شما چقد چیز میدونین🤣🤣والا من تا الان خانوادم نذاشتن راجع ب این چیزا بدونم 😂 چند سالته مگه🤣🤣
مرواریدشرق عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 508 ب نظرم روح کامرانی دیگه سرگردانه تو این دنیا بعد کسی نیست برش گردونه آخرشم مینو رو میگیرن ایشالله خوشبخت شن😂😂😂 عشق وجود داردفقط بعضی ها مث آيدامیمانندشاملو میسازندبعضی ها هم مثل ثريامیروندشهریار را ميكُشند ...