2777
2789
عنوان

فیلم احضار😢

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست
ب نظرم روح کامرانی دیگه سرگردانه تو این دنیا بعد کسی نیست برش گردونه آخرشم مینو رو میگیرن

روح نیست جن یا شیطان  هست 

روح اختیار از خودش نداره که بتونه بیاد این دنیا 

شیطان یا جن  در هر ظاهری   خودش رو نشون میده 

چند سالته مگه🤣🤣

۱۵😁

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روح نیست جن یا شیطان  هست  روح اختیار از خودش نداره که بتونه بیاد این دنیا  شیطان ی ...

آره قطعا جنه ولی ب نظرتون ب مائده آسیب میزنه 

والا من دیشب بغل مامانم خوابیدم😆😆😆

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

امشب دیدین فرهاد اومد دنبال مائده تا بیرون برن یه شال باحاشیه نارنجی داشت بعد که از ماشین پیاده شدن شالش یه چیز دیگه بود دوباره توی پارک شال باحاشیه نارنجی داشت

مردم رو گاگول فرض کردن

امشب دیدین فرهاد اومد دنبال مائده تا بیرون برن یه شال باحاشیه نارنجی داشت بعد که از ماشین پیاده شدن ...

شماهم دقت کردین😶

کامرانی داره انتقام میگیره

شیطانه