2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 256 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من بودم که به استارتر گفتم قدت شبی مرداست پنج سانت بلند تر شی میشی ممد و بعدشم گفتم نمیدونم این ...

عزیزم وقتی نظر میخواد شاید قدش سلیقه کسی نباشه و انتقاد بهش بشه باید جنبشو داشته باشه و رو بی احترامی نزاره

واقعا این قد بلندایی ک شما میگید کجان؟؟وقتی چیزی رو ندیدید نمیتونی درکش کنی نظرم نمیتونی بدی 😐

آخه کوتاه به نظر میای کنارش خیلی زیاده ولی نمیدونم اگه واقعا دوست داری که هیچی مبارکه🤩

عاره دوس دارم البته شاید بعدا نظرم عوض شد😶

ممنون 😂⁦❤️⁩

ما ی زنو شوهر تو فامیل داریم اختلاف قدیشون ۴۰سانته 😐😐🍃واسه همین ۲۵ عادی شده واسم😂

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
عاره دوس دارم البته شاید بعدا نظرم عوض شد😶 ممنون 😂⁦❤️⁩ ما ی زنو شوهر تو فامیل داریم اختلاف قدیشو ...

یا مکه مکرمه مدینه منوره😐😐😐

۴۰ سانت ؟؟؟؟

یعنی زنه ۱۵۰ مرده ۱۹۰ ؟؟😁

اذیتشون نمیکنن؟ مشکلی ندارن ؟

یا مکه مکرمه مدینه منوره😐😐😐 ۴۰ سانت ؟؟؟؟ یعنی زنه ۱۵۰ مرده ۱۹۰ ؟؟😁 اذیتشون نمیکنن؟ مشکلی ندار ...

زنه ۱۵۵ مرده۱۹۵ ن بابا چ اذیتی تا الان ندیدم چیزی بگن یا مسخرشون کنن ۲۰ ساله ازدواج کرد

الان واسه منم ۲۵ عادی شد به نظرم همون ۱۹۵ واست مناسبه😑👍

😂😂😂😂😂⁦❤️⁩

مثلا اختلاف مامان بابام ۱۸ سانته ب نظر من قشنگه واسه همین میگم ۷ سانتم اختلافشون بیشتر باشه باز خوبه 😐😂

عزیزم وقتی نظر میخواد شاید قدش سلیقه کسی نباشه و انتقاد بهش بشه باید جنبشو داشته باشه و رو بی احترام ...

شما نظر ندادین مستقیما توهین کردین هم به اسی هم به بقیه کسایی که قدشون بلنده این ربطی به جنبه نداره میتونستید محترمانه بگید که این قد مورد پسند من نیست!نه اینکه کسایی که قدشون بلنده شبی مردان یا درازن و ....

من و خیلی از افراد دیگه هم بهتون گفتیم

یعنی واقعا اینقدر سخته که مسئولیت اشتباهتون رو گردن بگیرید؟🤔

اون قد بلندا هم(از نظر من که متوسطن ولی شما اصرار داری که بلندن) تو خیابونن میتونید تشریف ببرید ببینید 🙄

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
عزیز اینا ی معیاره و کاملا سلیقه ای هست چیز سختی نیس ک درکش نمیکنید 

اوکی سلیقه که نسبی 

ولی کلا میگم 

معیار که تایید کنین یه سریا هم خودشونو مقایسه میکنن 

و خیلی مشکلات روحی ایجاد میشه 

با این حال که حتی معیار های مدلینگ هم غلطه😐

عزیزم وقتی نظر میخواد شاید قدش سلیقه کسی نباشه و انتقاد بهش بشه باید جنبشو داشته باشه و رو بی احترام ...

خب خودت میگی ندیدی 

اطراف شما شاید همه قد شون از چیزی که ما میگیم کوتاه تره دلیل بر توهین شماست !؟

ایتقدر سخته براتون محترمانه نطر بدی ؟

😐😂 حالت خوشه؟!به جای پاک کردن صورت مسعله با قضیه کنار بیاد 160 کوتاهه اما دلیل بر نداشتن اعتماد به ...

اره خوبم 

اما کسایی که قدشون 160 یا کمتر هست پستتو دیدن حتی اگه چیزی هم نگن ناراحت شدن  

به شخصه از قدم راضی نیستم ولی نمیگم کوتاهه 

اره خوبم  اما کسایی که قدشون 160 یا کمتر هست پستتو دیدن حتی اگه چیزی هم نگن ناراحت شدن   ...

این دیه مشکل خودشونه ناراحت شدن چون ادم باید با ویژگی های خودش کنار بیاد نه این که خودشو گول بزنه😉