2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 256 پست
والا تو ایران قد آقایون 170شروع میشه تا دو متر  اینطوری ک شما صحبت میکنید پس این همه ادم قد کو ...

👌👌👌👌

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامش رو نخوندی ؟؟

باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نخیرم  با همه هستم  لطفا معیار نگین فلان قد کوتاهه فلان قد بلند . هر کسی یه قدی داره و خ ...

😐😂 حالت خوشه؟!به جای پاک کردن صورت مسعله با قضیه کنار بیاد 160 کوتاهه اما دلیل بر نداشتن اعتماد به نفس نیس هرکسی نقصی داره یکی چاقه یکی خیلی لاغره یکی کوتاهه و...

با این قد میخوای پات ۳۶-۳۷ باشه؟ کاملن طبیعیه سایز پات

جون خودم از بس پامو مسخره کردن هی میگن شبیه قایق😂😂😂الان کنار اومدم ولی جوون بودم خیلی عذاب کشیدم🥴

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
چون مردا کوتاهن خانمای قد بلند حتما قدشون شبیه مرداس؟ ایشون بایه قد 185 به بالا عالی میشه

😂😂😂خب عزیزم با این قد ک خیلی دست نیافتنی میشن و با آقاشون خجالت میکشن خیابون برن 

اووف چه قدتاتون خوبه

من بدبخت چرا اینقدر بلندم اسی تو خیلی خوبه قدت من ده سانت ازت بلند ترم 🤦

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
مانتویی😢

خب مانتو بلنو نپوش چون اونجوری قدتا چند برابر میکنه مانتو هات هم از زانو به بالا باشه شلوار دم پا هم نپوش..(این ها تاثیر زیادی داره)

ولی بنظرم مثل من با قدت کنار بیا اینجوری پوششت هم محدود نمیشه اصلا کاری به حرف دیگران نداشته باش هر جوری خودت خوشی اونجوری باش🙂

یه دختر خوشبخت 

دروغ میگن من ۱۵۹هستم سایزپام ۳۶هست ولی دخترخالم ودخترعموم قد۱۷۵سایزپاشون بالای ۴۱

اخه مگه مریضن سایز پاشونو دروغ بگن؟😐💔

دخترخالم قدش۱۷۵

۳۹ و ۳۸ میپوشه

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
😂😂😂خب عزیزم با این قد ک خیلی دست نیافتنی میشن و با آقاشون خجالت میکشن خیابون برن  

خجالت چی؟

مامانم 170 بود 

بابام 176

مامانم اکثرا کفش پاشنه و سه سانتی میپوشید و مشکلی نداشتن با هم 

نمیدونم درسته حرفت اخه طرفای ما نیست زیاد فامیلو نمیگما ک بگی پز میدی😐تو خیابون

شما کجا میشینی ؟؟؟

من اهل پز دادن نیستم ولی خانوادم جز قد بلندا حساب میشن ولی خدایی هر کسی رو تو خیابون میبینم کوتاست 😐😐😐

البته اينم اضافه كنم  قد بلند با اضافه وزن هم خيللي بده قشنگ مثل دَكَل ميشه ادم وااقعا رو هيك ...

اوهوم باید ظریف باشه ولی بدنش فرم داشته باشه

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
جون خودم از بس پامو مسخره کردن هی میگن شبیه قایق😂😂😂الان کنار اومدم ولی جوون بودم خیلی عذاب کشیدم� ...

ای بابا 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه